Εκτύπωση

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΑΛΛΙΔΕΣ

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΑΛΛΙΔΕΣ

Ελάτε στην πιο... ευδαιμονική γευστική δοκιμή της χρονιάς!

Ετήσια γευστική δοκιμή σαμπάνιας και άλλων αφρωδών οίνων

10 Δεκεμβρίου 2017 | Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία 12:00-14:00 Επαγγελματίες | 14:00-20:00 Οινόφιλοι
ΕΙΣΟΔΟΣ 8€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας) Επαγγελματίες: Eίσοδος δωρεάν με επίδειξη επαγγελματικής κάρτας
Φοιτητές οινολογίας: Eίσοδος δωρεάν (12:00 - 14:00) με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

ΤΟ ΕΤHΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟY ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΑΛΛIΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡAΣ

Απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα αφρώδη κρασιά είναι γοητευτικά, μαγικά, συναρπαστικά και ελκυστικά. Η πατρίδα τους, η Καμπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτά, ωστόσο αφρώδεις οίνους παράγουν πολλές άλλες περιοχές και χώρες. Στην εκδήλωση Αφρός & Φυσαλλίδες θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Prosecco, τα Spumante, τα Brachetto και τα Moscato d’Asti της Ιταλίας, τα Crémants και τις Champagne της Γαλλίας, τα Cavas της Ισπανίας και, φυσικά, τα ελληνικά αφρώδη κρασιά ο αριθμός των οποίων αναπτύσσεται ταχύτατα. Λίγες μέρες πριν από τις γιορτές των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς, ελάτε στην πιο... ευδαιμονική γευστική δοκιμή της χρονιάς και επιλέξτε τα κρασιά που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας.


«ΣΕΡΦΑΡΕΤΕ» ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ SPARKLING WINE DAY BY VINETUM & FNL

Συνεχίστε το παιχνίδι της απόλαυσης την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, πρώτη Κυριακή των εορτών με ανοιχτά τα καταστήματα: 20 επιλεγμένες μπουτίκ του Κολωνακίου, με ρούχα και δώρα πολυτελείας, φιλοξενούν αντίστοιχο αριθμό αφρωδών οίνων και σας υποδέχονται με αυτούς. Συνδυάστε το window shopping και τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί σε ένα οινικό διάλειμμα υψηλού επιπέδου! Μείνετε συντονισμένοι στο www.fnl-guide.com και στο facebook page της Vinetum για τα καταστήματα που θα συμμετέχουν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

ΤRIKALINOS

ΜΑΛΤΕΖΟΣ

ACQUA PANNA

S. PELLEGRINO

PROVENCE