Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα
LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

01-04-2024

LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

Παρασκευή 5 Απριλίου, μετά τις 22:00

Περισσότερα
ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

07-03-2024

ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΟ FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΖΩΜΟ

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΖΩΜΟ ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ & ΠΟΥΡΕ ΑΡΑΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ

  • 1 κιλό χοιρινό από μπούτι
  • 4 μεγάλα πράσα καλά καθαρισμένα
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 2 σελινόριζες
  • 3 κρεμμύδια
  • 3-4 κουτ βούτυρο
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • αλάτι, πιπέρι  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια σαν μπουκίτσες. Κόβετε τα πράσα σε χοντρές ροδέλες. Ψιλοκόβετε το σέλινο, καθαρίζετε τις σελινόριζες και τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Τρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη.


Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας καλά. Μόλις ροδίσει προσθέτετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.


Ρίχνετε μέσα στη κατσαρόλα τα χοντροκομμένα πράσα, το ψιλοκομμένο σέλινο και τις σελινόριζες, ανακατεύετε, προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστούν, αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε να μαγειρευτούν μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό και να πήξει η σάλτσα.


Λίγο προτού σερβίρετε περιχύνετε με το λεμόνι
Σημείωση. Σε μια πιο δημιουργική έκδοση της συνταγής μπορείτε να αβγοκόψετε το φαγητό ανακατεύοντας το λεμόνι με 2 χτυπημένα αβγά.

ΟΙΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα είναι η Μαλαγουζιά, που τη βλέπουμε να φυτεύεται όλο και πιο συχνά από όλο και περισσότερους οινοπαραγωγούς της χώρας. Ένα κρασί από αυτήν προτείνουμε για αυτό το πιάτο. Όντας λευκό ταιριάζει με το όχι έντονα κόκκινο κρέας του χοιρινού, ενώ τα βοτανικά αρώματα της ποικιλίας θα δέσουν με το πράσο και τα μυρωδικά. Ανάλογα με την ετικέτα, κάποιες μαλαγουζιές έχουν και την απαραίτητη για το πιάτο λεμονάτη οξύτητα, που θα ολοκληρώσει το ταίριασμα με το λεμόνι ή το αυγολέμονό του.