ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (Sous vide - Thermomix - Siphon)
3 διήμερα Προγράμματα (12 ωρών) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
3 διήμερα Προγράμματα (12 ωρών) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, θα υλοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2016, επάνω στις "Νέες Τεχνικές Μαγειρικής (Sous vide - Thermomix - Siphon)" σε 3 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος. Ο Chef θα παρουσιάσει το σωστό τρόπο χρήσης μηχανημάτων, Sous vide & Thermomix και του βοηθητικού εξοπλισμού σε μία επαγγελματική κουζίνα, όπως το Siphon.
Πρόγραμμα:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 & 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Αμφιθέατρο - Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: Ξεν/χείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ AQUILA, Ηράκλειο Κρήτης
ΑΘΗΝΑ 22 & 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Κουζίνα Επιδείξεων - Πατησίων 125 7ος όροφος, Αθήνα
Κόστος διημέρου (12 ώρες εκπαίδευση) : €170
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820