Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

DRINK PINK 2018: TA ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΗΤΕΙΑ

20-05-2018

DRINK PINK 2018: TA ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΗΤΕΙΑ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, 12:00-20:00, στο ξενοδοχείο Hilton.

Περισσότερα
SEMELI ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

09-05-2018

SEMELI ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

To SEMELI AETHERIA ROSE 2017 & το SEMELI GEWÜRZTRAMINER 2017, έρχονται να «συνοδεύσουν» το καλοκαίρι...

Περισσότερα
PIZZA LOVERS? BOOK YOUR TABLE

07-05-2018

PIZZA LOVERS? BOOK YOUR TABLE

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ΜΟΝΟ με 19,50€ τα 2 ΑΤΟΜΑ στο My1Cuisine

Περισσότερα
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ | ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ

01-05-2018

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ | ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ

26.05&27.05 | ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ με κρασιά συνοδευόμενα από τοπικά τυριά και εδέσματα, υπό τους ήχους...

Περισσότερα
Hμιτελικοί του World Class Bartender of the Year 2018

29-04-2018

Hμιτελικοί του World Class Bartender of the Year 2018

12 φιναλίστ του ελληνικού τελικού

Περισσότερα
ATHENA OLIVE OIL ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ

28-04-2018

ATHENA OLIVE OIL ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ

Απονομή βραβείων και γευσιγνωσία των βραβευμένων ελαιολάδων του Athena

Περισσότερα

Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

 

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΠροτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες σε Εστιατόρια, wine restaurants και all day πολυχώρους. Βρείτε τα πάντα για τα μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες, τις μουσικές σκηνές, στην Ελλάδα και τα εστιατόρια στην Αθήνα στον οδηγό All-Restaurants!!!

Αγαπημένο βραβευμένο εστιατόριο του μήνα ΙΩΔΙΟ

Πρωτότυπα πιάτα με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, όπου το ελληνικό θαλασσινό ταμπεραμέντο συνδυάζεται με υλικά και επιρροές και από άλλες κουζίνες του πλανήτη.

 

Το ΙΩΔΙΟ σας υποδέχεται με ένα ανανεωμένο μενού, όπου η φρεσκάδα των πρώτων υλών, η τοπικότητα και η δημιουργικότητα κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο.
Έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια λειτουργίας,  το ανακαινισμένο και πάντα φιλόξενο ΙΩΔΙΟ παρουσιάζει νέα πρωτότυπα πιάτα με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, όπου το ελληνικό θαλασσινό ταμπεραμέντο συνδυάζεται με υλικά και επιρροές και από άλλες κουζίνες του πλανήτη.

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες συνδυάζονται με:

  • επιλεγμένα τοπικά προϊόντα: φάβα Σαντορίνης, κάπαρη Κυκλάδων, ελαιόλαδο ορεινής  Αιγιαλείας, κρόκο Κοζάνης, μαυρομάτικα Φενεού, μανιτάρια Ηπείρου, λάδι τρούφας,  στακοβούτυρο & σταμναγκάθι Κρήτης, τουτουμάκια Καλαβρύτων κ.ά.
  • εκλεκτά υλικά άλλων χωρών: βασιλικά χτένια St. Jacques, στρείδια Fine de Claire, φρέσκο chili, lime, passion fruit, μασκαρπόνε κ.ά.

Και όλα αυτά συνοδευόμενα από μια εντυπωσιακή λίστα κρασιού και αποσταγμάτων από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα.
Το ΙΩΔΙΟ τιμήθηκε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα πλαίσια του θεσμού των Χρυσών Σκούφων στις 20 Απριλίου 2015 από την γευσιγνωστική ομάδα του brand «αθηνόραμα», και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια ψαροφαγίας στην Αθήνα.  

Ωράριο λειτουργίας
Μεσημέρι: Σάββατο, Κυριακή & αργίες
Βράδυ: κάθε μέρα εκτός Δευτέρας & Κυριακής

 
Λ. Αχιλλέως 119Β, Π.Φάληρο, Τ.: 210-98.84.258
www.iodio.gr, facebook.com/iodiorestaurant

 

  • Έναρξη κλήρωσης: 04-05-2015 11:00
  • Λήξη κλήρωσης: 04-06-2015 11.00
  • Ημ/νία Ανάδειξης Νικητών: 04-06-2015 11.30

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα δείπνο μοντέρνας Ψαροφαγίας στο Ιώδιο//σεφ Μάρκος Πατεράκης.

Όροι συμμετοχής κλήρωσης Ιώδιο