Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

23-04-2024

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

Νέο εστιατόριο στην Πάρο

Περισσότερα
TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

23-04-2024

TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Γευστική δοκιμή νέων κρασιών με Θέατρο, Μουσική και Φαγητό

Περισσότερα
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΟΙ ΜΠΙΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΖΥΘΟΓΝΩΣΙΑ 2017

ΟΙ ΜΠΙΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΖΥΘΟΓΝΩΣΙΑ 2017

Ζάππειο Μέγαρο 14-15 Οκτωβρίου

Πήγαμε στο Ζάππειο για να δοκιμάσουμε τις πιο  συναρπαστικές μπίρες στη Ζυθογνωσία σε μία εκδήλωση υψηλού επιπέδου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου έχοντας την καλύτερη διάθεση.

Περάσαμε από όλους του ζυθοποιούς, μιλήσαμε μαζί τους και στο τέλος κάναμε μια  γευσιγνωσία εξαιρετικά πρωτότυπη: ο ζυθολόγος Πολ Εμμανουηλίδης και ο Στέφανος Στεφανίδης, σεφ του εστιατορίου The Big Kahuna, παρουσιάσαν ένα food & beer pairing με  extreme foods και ιδιαίτερες μπίρες.

Δοκιμάσαμε υπέροχες γεύσεις από μπίρες ιστορικές και αγαπημένες αλλά και μπίρες που ανακαλύψαμε, άλλες γλυκόπικρες,  άλλες με αρώματα καραμέλας, καφέ εσπρέσο, μπαχαρικών, καπνού και ξύλου που μας ταξίδεψαν γευστικά.

Σταθήκαμε αρκετά στην  Bronckhorster Brewing, Ζυθοποιείο από την Ολλανδία δοκιμάζοντας και τις 8 μπίρες από τις καλύτερες της γκάμας του. Μιλήσαμε με τον    Steve Gammage τον ιδιοκτήτη του Ζυθοποιείου που με μεγάλη προθυμία και πλατύ χαμόγελο μας μίλησε για τα μυστικά της ζυθοποίησης και το όραμά του για την επέκταση του στην παγκόσμια αγορά.Οι μπίρες του Ζυθοποιείου... η μία καλύτερη από την άλλη.
Ξεχωρίσαμε την RONCKHORSTER NIGHTPORTER Strong Porter, μεστή και δυνατή μπίρα, με πικρές νότες εσπρέσο και μαύρης σοκολάτας βραβευμένη καλύτερη Porter στον κόσμο το 2015 αλλά κυρίως τις Special μπίρες ειδικής ζυθοποίησης SYMBIOSE, σε συνπαραγωγή με τον Oliver Meckler, από την DeKoperen Ster .
BRONCKHORSTER SYMBIOSE PINOT NOIR, γεμάτη μπίρα υψηλού αλκοολικού βαθμού 10,5 με απίστευτα αρώματα αποτελεί συνδυασμό σαμπάνιας από pinot noir και μπίρας.
BRONCKHORSTER SYMBIOSE BLOND, που συνδυάζει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει μια μπίρα και μία ξηρή σαμπάνια.

Μερικές ακόμα μπίρες που πρέπει να έχετε κατά νού την επόμενη φορά που θα πάτε σε μπιραρία ή που θα θέλετε να αγοράσετε για το σπίτι σας είναι οι παρακάτω:

ΑΘΗΝΕΟ #1 LAGER ΜΕ ΜΕΛΙ & ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
Γλυκόπικρη lager με 5% αλκοόλ, ξεχωρίζει για το συνδυασμό μελιού, κόλιανδρου και έντονα αρωματικού λυκίσκου. Γλυκόπικρη lager με 5% αλκοόλ, ξεχωρίζει για το συνδυασμό μελιού, κόλιανδρου και έντονα αρωματικού λυκίσκου.

DARK CROPS
Αμερικάνικου τύπου Stout, με αρώματα και γεύσεις πικρής σοκολάτας, καφέ εσπρέσο και ρητίνης πεύκου.
ΣΤΑΛΑ STRONG ALE Αρώματα καραμέλας, ψωμιού, εσπεριδοειδών και μπαχαρικών.
EDGE BREWING PADRINO
Σοκολατένια και βελούδινη porter από την πρωτοποριακή ζυθοποιία Edge Brewing Co.

LA TRAPPE QUADRUPEL
Αρώματα υπερώριμων φρούτων του δάσους, καραμέλας και γλυκών μπαχαρικών. Στη γεύση είναι θερμή, με γεμάτο σώμα, ελαφρώς γλυκιά και ευχάριστα υπόπικρη.συνοδεύει μαγειρευτά κρεατικά και πικάντικα πιάτα,
μπριζόλα στη σχάρα με γλυκόξινη σάλτσα, αλλά και επιδόρπια, κυρίως μαύρης σοκολάτας.

VOREIA SMOKED
Με τις πλέον εκλεκτές βύνες και λυκίσκους από διάφορα μέρη του κόσμου, η πρώτη αυτή ελληνική Smoked Amber Ale είναι γεμάτη από λαχταριστές γεύσεις και αρώματα καπνού
και ξύλου, που ακολουθούνται από νότες καραμέλας και σταφίδας

WHITE DONKEY
Μία απολαυστική Weiss, με όλους τους κανόνες των weiss… Στάρι, κριθάρι, έντονα
αρώματα και γεύσεις εσπεριδοειδών, που προς το παρόν παράγεται σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα.

SEPTEM «DILEMMA» BARLEY WINE
Barley Wine
Dilemma: Wine or beer? The Answer: Oak Matured Barley Wine.

NOCTUA NIGHT VISION
Ένωση μιας IPA σε σώμα μαύρης μπίρας: σοκολάτα και μόκα συνδυάζονται με τα αρώματα και τις γεύσεις των αμερικανικών λυκίσκων, σε μια σκοτεινή IPA.

Μερικά στιγμιότυπα από την έκθεση και φωτογραφίες με τις πιο ξεχωριστές μπίρες που δοκιμάσαμε  ...γιατί μια εικόνα ...χίλιες λέξεις.

Γεωργία Μπαμπαράκου