Εκτύπωση

Αγαπημένο βραβευμένο εστιατόριο του μήνα ΙΩΔΙΟ

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διαγωνισμοί

Πρωτότυπα πιάτα με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, όπου το ελληνικό θαλασσινό ταμπεραμέντο συνδυάζεται με υλικά και επιρροές και από άλλες κουζίνες του πλανήτη.

 

Το ΙΩΔΙΟ σας υποδέχεται με ένα ανανεωμένο μενού, όπου η φρεσκάδα των πρώτων υλών, η τοπικότητα και η δημιουργικότητα κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο.
Έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια λειτουργίας,  το ανακαινισμένο και πάντα φιλόξενο ΙΩΔΙΟ παρουσιάζει νέα πρωτότυπα πιάτα με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, όπου το ελληνικό θαλασσινό ταμπεραμέντο συνδυάζεται με υλικά και επιρροές και από άλλες κουζίνες του πλανήτη.

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες συνδυάζονται με:

  • επιλεγμένα τοπικά προϊόντα: φάβα Σαντορίνης, κάπαρη Κυκλάδων, ελαιόλαδο ορεινής  Αιγιαλείας, κρόκο Κοζάνης, μαυρομάτικα Φενεού, μανιτάρια Ηπείρου, λάδι τρούφας,  στακοβούτυρο & σταμναγκάθι Κρήτης, τουτουμάκια Καλαβρύτων κ.ά.
  • εκλεκτά υλικά άλλων χωρών: βασιλικά χτένια St. Jacques, στρείδια Fine de Claire, φρέσκο chili, lime, passion fruit, μασκαρπόνε κ.ά.

Και όλα αυτά συνοδευόμενα από μια εντυπωσιακή λίστα κρασιού και αποσταγμάτων από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα.
Το ΙΩΔΙΟ τιμήθηκε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα πλαίσια του θεσμού των Χρυσών Σκούφων στις 20 Απριλίου 2015 από την γευσιγνωστική ομάδα του brand «αθηνόραμα», και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια ψαροφαγίας στην Αθήνα.  

Ωράριο λειτουργίας
Μεσημέρι: Σάββατο, Κυριακή & αργίες
Βράδυ: κάθε μέρα εκτός Δευτέρας & Κυριακής

 
Λ. Αχιλλέως 119Β, Π.Φάληρο, Τ.: 210-98.84.258
www.iodio.gr, facebook.com/iodiorestaurant

 

  • Έναρξη κλήρωσης: 04-05-2015 11:00
  • Λήξη κλήρωσης: 04-06-2015 11.00
  • Ημ/νία Ανάδειξης Νικητών: 04-06-2015 11.30

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα δείπνο μοντέρνας Ψαροφαγίας στο Ιώδιο//σεφ Μάρκος Πατεράκης.

Όροι συμμετοχής κλήρωσης Ιώδιο