Εκτύπωση

Αγαπημένο εστιατόριο του μήνα Moorings

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διαγωνισμοί

Μια βραδιά στο ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο του Moorings  με την μοναδική θέα στη θάλασσα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

 Εστιατόριο Moorings

 

Το Moorings, το αγαπημένο spot στην Μαρίνα Βουλιαγμένης, αποτελείται από δύο υπέροχους χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα και το ποτό σας: το  ισόγειο, που δίνει την αίσθηση ότι είσαι μια ανάσα από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα απ΄όλα τα σημεία του χώρου, σ’ έναν minimal και ταυτόχρονα ζεστό χώρο, με την εντυπωσιακή κάβα να δεσπόζει και το μοναδικό Roof Terrace, με θέα στο απέραντο γαλάζιο να σε ταξιδεύει σε έναν πλήρως ανανεωμένο, ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο που εναρμονίζεται με το μοναδικό φυσικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το restaurant/bar, καλύπτοντας τις ανάγκες διασκέδασης και χαλάρωσης και δημιουργώντας την αίσθηση ότι θέλεις να ξαναγυρίσεις σ’ αυτό το μοναδικής ομορφιάς μέρος.
Ο Chef του Moorings Ανδρέας Σχοινάς ηγείται της ομάδας στην κουζίνα και δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις από την Μεσόγειο πάντα σε υψηλά επίπεδα. Το τέλειο δείπνο ολοκληρώνει η πλούσια κάβα με εκλεκτές ετικέτες εγχώριων οινοπαραγωγών και από το εξωτερικό.

Μπές στην κλήρωση και απόλαυσε μια βραδιά στο ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο του Moorings  με την μοναδική θέα στη θάλασσα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, ΤΚ 16671, Τηλ: 210 9670659, 210 8961310

Διάβασε τους όρους, δήλωσε συμμετοχή. Που ξέρεις ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα δείπνο με πρωτότυπες γεύσεις από την Μεσόγειο υψηλού επιπέδου  για δύο άτομα στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, που συνδυάζει τη πανοραμική θέα της θάλασσας με την πολυτέλεια της Μαρίνα

Έναρξη διαγωνισμού: 15-6-2016, 19.00

Λήξη διαγωνισμού:30-7-2016, 19.00

Ημ/νία Ανάδειξης Νικητών: 30-7-2016 19.30

Όροι συμμετοχής κλήρωσης Moorings