Εκτύπωση

Λαμπερά Ρεβεγιόν 2017@ Veniero (2)

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διαγωνισμοί

Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Veniero

...νιώσε τη λάμψη ... στα  Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Veniero!!!

Θέλεις να νιώσεις την λάμψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής;
Μπές στην κλήρωση του οδηγού All-Restaurants και κέρδισε στο Venierio ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς με εορταστικό ευφάνταστο μενού.

Το Veniero είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος με άποψη και αισθητική όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το μεσημεριανό ή βραδινό του φαγητό, τον καφέ, ή το ποτό του, σε ένα ζωντανό χώρο που προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχές του χρόνου.

Η ιδανική τοποθεσία του, στην πλατεία Κεφαλαρίου, σε συνδυασμό με τον υψηλής αιθητικής χώρο του, το αναδεικνύει στον απόλυτο προορισμό των βορείων προαστίων. Απολαύστε τα εμπνευσμένα πιάτα των chef του Veniero καθώς επίσης και τον καφέ σας δοκιμάζοντας παράλληλα, τα καλύτερα γλυκά της πόλης! Το Bar- Restaurant Veniero σας περιμένει για ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι.

Δώρα Νικητών Διαγωνισμού VENIERO:

  • 1 μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν ή
  • 1 μενού για 2 άτομα για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Το δώρο αφορά σε ότι περιλαμβάνει η πρότασή  για το μενού του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλουν θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

Δώρα συμμετεχόντων:

  • Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού κερδίζουν: 1 μενού για 2 άτομα αρχικής αξίας 47  ευρώ μόνο με 23 ευρώ (έκπτωση 51%) για εξαργύρση από 6/1/2018-28/2/2018

Όροι συμμετοχής: Ρεβεγιόν @ Veniero 2017

...ποιοί θα είναι οι τυχεροί;

Έναρξη κλήρωσης: 24-11-2017
Λήξη κλήρωσης: 10-12-2017
Ημ/νία Ανάδειξης Νικητών: 10-12-2017 14.30

Αριθμός Νικητών: 2
Αριθμός Αναπληρωματικών: 2