Εκτύπωση

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΑΛΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Δημοσιευμένο στη κατηγορία Διαγωνισμοί

ΑΦΡΟΣ ΦΥΣΑΛΛΙΔΕΣ

...λίγο πριν τα Χριστούγεννα κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις και  έλα με την παρέα σου στην πιο  ευδαιμονική γευστική δοκιμή της χρονιάς με αφρώδεις οίνους.

Μπές στην κλήρωση του οδηγού All-Restaurants και δοκίμασε πάνω από 100 αφρώδη κρασιά γοητευτικά, συναρπαστικά και ελκυστικά στην πιο ευδαιμονική εκδήλωση "ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΑΛΛΙΔΕς" την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγ. Βρετάνια.

Με την είσοδο σου στην εκδήλωση θα σου δοθεί ένα ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας ενώ υπάρχει δυνατότητα να απολαύσεις εδέσματα ειδικά σχεδιασμένα για αφρώδεις οίνους από το  Εστιατόριο Ψαράδες καθώς και ιδιαίτερα μοναδικά σοκολατάκια από το Ζαχαροπλαστείο Le Votre Piree.

Έναρξη κλήρωσης: 11-12-2018 11.00
Λήξη κλήρωσης: 14-12-2018 15.00
Ημ/νία Ανάδειξης Νικητών: 14-12-2018  15.30
 
Αριθμός Νικητών: 5 με διπλές προσκλήσεις
Αριθμός Αναπληρωματικών: 5  

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

Η εκδήλωση κρύβει φέτος εκπλήξεις και δίνει το παρόν ανανεωμένη, με καινοτομίες που θα απογειώσουν την απόλαυση των αφρωδών οίνων.

Ανεξαρτήτως προέλευσης, τα αφρώδη κρασιά είναι πάντα γοητευτικά, συναρπαστικά και ελκυστικά. Η πατρίδα τους, η Καµπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτά, ωστόσο αφρώδεις οίνους παράγουν πολλές άλλες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Φέτος, στην εκδήλωση Αφρός και Φυσαλλίδες θα υπάρχουν προς δοκιμή σχεδόν 100 αφρώδεις οίνοι, από τη Γερμανία, την Ισπανία (όπως Cavas), την Ιταλία (όπως Brachetto, Moscato d’Asti και Prosecco) και, βέβαια, τη Γαλλία την πατρίδα της σαμπάνιας.

Τα ελληνικά αφρώδη κρασιά έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, που στέκουν ανταγωνιστικά έναντι πολλών άλλων οινοπαραγωγικών χωρών, ακόμα κι αν αυτές έχουν καθιερωθεί για αυτά. Από τα αρώματα και τη γεύση τους, μέχρι τις συχνά έξυπνες και εντυπωσιακές συσκευασίες τους, τα ελληνικά αφρώδη θα είναι στην Αφρός και Φυσαλλίδες από το Αμύνταιο, τη Ζίτσα και τη Ρόδο, όπου παράγονται παραδοσιακά, αλλά και από την Αττική, τη Θεσσαλία, τη Λήμνο, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο, για να δοκιμαστούν και να εκτιμηθούν. Πολλοί έλληνες οινοποιοί σε όλη τη χώρα θεωρούν την τάση για τα αφρώδη κρασιά ανοδική και έχουν επενδύσει σε αυτά με επιτυχία, ακόμα και αναπάντεχα, π.χ. σε αφρώδεις ρετσίνες.

Η εκδήλωση Αφρός και Φυσαλλίδες είναι μοναδική ευκαιρία να δοκιμαστούν τέτοια κρασιά, διαφόρων στυλ, χρωμάτων και επιπέδων γλυκύτητας. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση οργανώνεται λίγο πριν από τις γιορτές (η κατεξοχήν περίοδος κατανάλωσης αφρωδών οίνων σε όλον τον κόσμο), αν και στόχος της ήταν και παραμένει να φέρει τον έλληνα καταναλωτή πιο κοντά στα αφρώδη κρασιά, καθιστώντας τα ακόμα και μέρος της καθημερινότητάς του, όπως συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού. Άλλωστε, όπως θα δουν οι επισκέπτες της εκδήλωσης, πολλά από τα αφρώδη που παρουσιάζονται έχουν απολύτως λογικές, έως ελκυστικές τιμές.

Φέτος, για πρώτη φορά, για τους λάτρεις και γνώστες της σαμπάνιας, θα λειτουργήσει σε ξεχωριστή αίθουσα το Champagne Βar by FNL (www.fnl-guide.com), με premium σαμπάνιες ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και φρέσκα στρείδια Ατλαντικού Fine de Claire, με επιπλέον κόστος δοκιμής. Στην ίδια αίθουσα θα διατίθενται, επίσης, ισπανικά αλλαντικά υψηλής ποιότητας της Greek Luxury Products, αρτοποιήματα του Queen Bee και εκλεκτοί καφέδες Nespresso, από έξι διαφορετικές χώρες.