Εκτύπωση

SILAR RESTAURANT

SILAR RESTAURANT

Ένας μοναδικός συνδυασμός της High End Cuisine και του Comfort Dining σε ένα εστιατόριο.

Μοντέρνο, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, απόρροια της αέναης επίβλεψης και της πολυετούς εμπειρίας σε χώρους υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό της Άλκηστη Παπαδέα , είναι το εστιατόριο Silar στη Γλυφάδα.

silar chefΟ ταλαντούχος σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μετά τη «θητεία» του στο Doryssa Seaside Resort της Σάμου και το Katikies της Μυκόνου, ξεδιπλώνει το ταλέντο του και την αγάπη του για την μαγειρική τέχνη στο Silar, με ευφάνταστες δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με διεθνείς επιρροές που χαρακτηρίζονται για την υψηλή τεχνική τους, την εφευρετικότητα στο συνδυασμό των πρώτων υλών, τη βαθιά νοστιμιά και το στύλ τους.

Ένας μοναδικός συνδυασμός της High End Cuisine και του Comfort Dining σε ένα εστιατόριο.

Το προσωπικό ευγενικό και απολύτως καταρτισμένο έχει ο κάθε ένας ηγετικό ρόλο στο πόστο του. Στο Cosy Bar του Silar ο Αντώνης Μουγιουκλής , αυτοσχεδιάζει Individual Signature Cocktails ανάλογα με την προτίμηση που έχουν οι γευστικοί μας κάλυκες και πετυχαίνει να ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης. Η λίστα κρασιών εναρμονίζεται επιτυχώς με τις γεύσεις που παρουσιάζει η κουζίνα και η επιμέλεια της έχει γίνει από τον πιστοποιημένο WSPC Βαγγέλη Ματθαίο.

Η κάρτα φαγητού ...ένα περιπετειώδες ταξίδι σε εκλεπτυσμένες γεύσεις όταν στον κατάλογο και μόνο των ορεκτικών βλέπουμε να φιγουράρουν πιάτα όπως το Βασιλικό καβούρι με ανανά, φράουλα, ζωμό αγγουριού με passion Chili ή το Λαυράκι ceviche με γλυκοπατάτα, mango, κρεμμυδάκια τουρσί, sorbet πιπεριά.

Στα κυρίως πιάτα το Μοσχαράκι Black Angus , αγγινάρα Ιερουσαλήμ, λάχανο Kale, σινάπι, jus μοσχάρι ή το αρνάκι καρέ, μελιτζάνα , κρεμμύδια γλασέ, γαύρος μαρινέ, αβγολέμονο με μάραθο, εξιτάρουν την περιέργεια στην ανάγνωσή τους και ξεχειλίζουν νοστιμιά όταν τελικά τα δοκιμάζεις.

Μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή. Αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ. Σάβ. : 19.00 – 01.00, Κυριακή: 12.30 – 17.30

Αρτέμιδος 3, Γλυφάδα, |  21 0898 2831