Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10-07-2023

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Περισσότερα
RIDE BAR

10-07-2023

RIDE BAR

νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

01-06-2023

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
WINELATES...

31-05-2023

WINELATES...

οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα

Περισσότερα
PHARAOH RESTAURANT

05-05-2023

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

AMAYA ITAMESHI CUISINE

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Νέο όραμα, νέες προκλητικές γευστικές εμπειρίες από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σκάρλα που μετά το επιτυχημένο εστιατόριο Alpino Cucina Italiana, ανοίγει το Amaya  που υπόσχεται να γίνει ο καινούριος γαστρονομικός σταθμός στο Μικρολίμανο.


Οι γευστικές προτάσεις της κουζίνας του εστιατορίου Amaya  έχουν την πινελιά του σεφ Χρύσανθου Μανωλόπουλου (head chef Vezene, head chef City bistro, head chef Grand Resort Lagonissi),  που εστιάζει σε δημιουργικά πιάτα με φρέσκιες εποχικές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα, εμπνευσμένα από την Itameshi cuisine  στην οποία ουσιαστικά παντρεύονται τα γνωστά al dente στοιχεία της Φινετσάτης Ιταλικής κουζίνας με φύκια, σάλτσα σόγιας, μανιτάρια και κάθου είδους ψάρι για να δώσουν αυτό το ιδιαίτερο Γιαπωνέζικο umami.

Μια πρώτη εικόνα  για το τι μαγειρεύεται στην κουζίνα για να πάρετε μια γεύση είναι τα παρακάτω :
Bar Bites
-Flatbread Nduja        
Mozzarella, μανιτάρια, τοματίνια confit, λάδι βασιλικού και το
-Black flatbread                        
Sashimi τόνου, ζύμη με μελάνι σουπιάς, mozzarella di Bufala, κρέμα τυριού, φρέσκια τομάτα, soya και wasabi

Dinner Menu
-Iberico                                    
Tagliata μαύρου χοίρου, chutney ανανά, ψητή γλυκοπατάτα με μέλι και wasabi
-Σφυρίδα                                
Risotto πατάτας, bonito, pink grapefruit, αγιολί λουίζας

Desserts
-Namelaka                    
Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, tonka, gianduja, φεγεντίνη, παγωτό πικραμύγδαλο

-Tiramisu    
Crumble σοκολάτας, κρέμα Kahlua, παγωτό espresso

Η λίστα κρασιών διαθέτει ετικέτες από τις περισσότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας καθώς  και εξαιρετικές επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα. Τον κατάλογο των cocktails  επιμελείται o  Τεό Σπυρόπουλος.  Ο  βραβευμένος mixologist, χρησιμοποιεί υλικά από τον κουζίνα του εστιατορίου για τη δημιουργία των ξεχωριστών cocktails που εναρμονίζονται με τις itameshi γεύσεις των πιάτων.

...περισσότερα στη στήλη είδαμε και γευτήκαμε μετά την επίσκεψή μας στο χώρο.


Openning: 26/11/2021
Ακτή Δηλαβέρη 1 Πειραιάς
21 0410 0127