Εστιατόρια Ελλάδα Ρεβεγιόν

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Μαγειρούμε σπίτ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου | Εστιατόριο Βαρούλκο

Μια συνταγή που θα σας ενθουσιάσει από τον Λευτέρη Λαζάρου | Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες

https://youtu.be/jbgJkvg6pug

ΥΛΙΚΑ

  • 1000 γρ. καραβίδες
  • 400 γρ. rigatoni
  • 100 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 60 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης
  • 120 γρ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρό καρέ
  • 100 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη σε ψιλό καρέ
  • 10 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 γρ. μπούκοβο
  • 3 γρ. αλάτι
  • 1 γρ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ