Γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!!!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και ΠρωτοχρονιάςΑπό τις 7 Δεκεμβρίου οι εορταστικές προτάσεις, τα Χριστουγεννιάτικα μενού, τα Parties, τα γιορτινά Christmas live και τα μεγάλα galla Christmas Dinner!!! Συναρπαστικές προτάσεις και ιδέες για τα καλύτερα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Ρεβεγιον Πρωτοχρονιάς.
Μάθετε τα πάντα για τα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία ...στο γευστικότερο οδηγό της Ελλάδας.
Eνημερωθείτε για τα εορταστικά μενού των εστιατορίων, το κόστος, τα parties, κλείστε τραπέζι and Let`s Celebrate!!!
Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και περιπλανηθείτε σε ένα γιορτινό ταξίδι με αφετηρία τα καλύτερα εστιατόρια και σταθμό τα καλύτερα ξενοδοχεία... για τα πιο γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ρεβεγιόν στα Alpino Cucina Italiana

Ρεβεγιόν στα Alpino Cucina Italiana

...εμπνευσμένα πιάτα για την περίοδο εορτών στα δύο εστιατόρια.

Ρεβεγιόν στο Yellow

Ρεβεγιόν στο Yellow

...σε γιορτινή διάθεση και με εκπληκτικά μενού στην Κηφισιά.

Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2022

29-11-2022

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2022

Ελάτε στην πιο... ευδαιμονική γευστική δοκιμή αφρωδών και γλυκών κρασιών

Περισσότερα
 MAPPEMONDE RESTAURANT BAR & LOUNGE

28-11-2022

MAPPEMONDE RESTAURANT BAR & LOUNGE

στο rooftop του Athens Capital Hotel, με μοναδική θέα και νέους γευστικούς πειρασμούς!

Περισσότερα
TSIFTIS

28-11-2022

TSIFTIS

μοντέρνο γαστροκουτούκι με ελληνική εμπνευσμένη κουζίνα που προκαλεί εθισμό!

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

28-11-2022

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ LIVE

27-11-2022

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ LIVE

...Διασκέδαση χωρίς όρια και νοστιμές που συναρπάζουν

Περισσότερα
IL CAPITANO ATENE RESTAURANT

24-11-2022

IL CAPITANO ATENE RESTAURANT

Σύγχρονο, cosy  και φιλόξενο με γεύσεις που συνδυάζουν την Ελληνική και την Ιταλική γαστρονομική κουλτούρα.

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

από τον Θεόδωρο Τζανή, Chef at Hinds Head, London 1*...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

από τον Executive Chef Παναγιώτη Μπουρτσουκλή | Nymfasia Resort |...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

με επικάλυψη σοκολάτας από την Γεωργία Μπαμπαράκου

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Πολίτικη βασιλόπιτα (τσουρέκι)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα Ρεβεγιόν

AMAYA ITAMESHI CUISINE

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Νέο όραμα, νέες προκλητικές γευστικές εμπειρίες από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σκάρλα που μετά το επιτυχημένο εστιατόριο Alpino Cucina Italiana, ανοίγει το Amaya  που υπόσχεται να γίνει ο καινούριος γαστρονομικός σταθμός στο Μικρολίμανο.


Οι γευστικές προτάσεις της κουζίνας του εστιατορίου Amaya  έχουν την πινελιά του σεφ Χρύσανθου Μανωλόπουλου (head chef Vezene, head chef City bistro, head chef Grand Resort Lagonissi),  που εστιάζει σε δημιουργικά πιάτα με φρέσκιες εποχικές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα, εμπνευσμένα από την Itameshi cuisine  στην οποία ουσιαστικά παντρεύονται τα γνωστά al dente στοιχεία της Φινετσάτης Ιταλικής κουζίνας με φύκια, σάλτσα σόγιας, μανιτάρια και κάθου είδους ψάρι για να δώσουν αυτό το ιδιαίτερο Γιαπωνέζικο umami.

Μια πρώτη εικόνα  για το τι μαγειρεύεται στην κουζίνα για να πάρετε μια γεύση είναι τα παρακάτω :
Bar Bites
-Flatbread Nduja        
Mozzarella, μανιτάρια, τοματίνια confit, λάδι βασιλικού και το
-Black flatbread                        
Sashimi τόνου, ζύμη με μελάνι σουπιάς, mozzarella di Bufala, κρέμα τυριού, φρέσκια τομάτα, soya και wasabi

Dinner Menu
-Iberico                                    
Tagliata μαύρου χοίρου, chutney ανανά, ψητή γλυκοπατάτα με μέλι και wasabi
-Σφυρίδα                                
Risotto πατάτας, bonito, pink grapefruit, αγιολί λουίζας

Desserts
-Namelaka                    
Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, tonka, gianduja, φεγεντίνη, παγωτό πικραμύγδαλο

-Tiramisu    
Crumble σοκολάτας, κρέμα Kahlua, παγωτό espresso

Η λίστα κρασιών διαθέτει ετικέτες από τις περισσότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας καθώς  και εξαιρετικές επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα. Τον κατάλογο των cocktails  επιμελείται o  Τεό Σπυρόπουλος.  Ο  βραβευμένος mixologist, χρησιμοποιεί υλικά από τον κουζίνα του εστιατορίου για τη δημιουργία των ξεχωριστών cocktails που εναρμονίζονται με τις itameshi γεύσεις των πιάτων.

...περισσότερα στη στήλη είδαμε και γευτήκαμε μετά την επίσκεψή μας στο χώρο.


Openning: 26/11/2021
Ακτή Δηλαβέρη 1 Πειραιάς
21 0410 0127