Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ με ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

LA CHEF LEVI | ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΠΑΒΛΟΒΑ

ΠΑΒΛΟΒΑ

με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

17-01-2022

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής ολοκληρώθηκε

Περισσότερα
AMAYA ITAMESHI CUISINE

23-11-2021

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Περισσότερα
ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

23-11-2021

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin  

Περισσότερα
COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

10-11-2021

COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

...με τους 4 κορυφαίους Βar Ambassadors του κόσμου!

Περισσότερα
GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

19-10-2021

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

Περισσότερα
MATSUHISA ATHENS

19-10-2021

MATSUHISA ATHENS

Κορυφαίος χειμερινός  restaurant προορισμός στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
CHATEAUX NICO LAZARIDI |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

CHATEAUX NICO LAZARIDI | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Σαρκώδες, καλοδομημένο, με αισθητές αλλά αριστοκρατικές τανίνες

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ  2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα πολύπλοκο πικάντικο Chardonnay

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Chardonnay με εξαιρετικό χαρακτήρα

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα γεμάτο κρασί από δύο αυτόχθονες ποικιλίες

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα φινετσάτο Βιδιανό από την Κρήτη

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα εκφραστικό και βραβευμένο λευκό κρασί

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα κομψό βιολογικό αρωματικό κρασί

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Οι ελληνικές ποικιλίες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την δυναμική...

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

Η Ρετσίνα που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

...από το Κτήμα Τσέλεπου

AVATON 2017 |  Βραβευμένο κόκκινο κρασί

AVATON 2017 | Βραβευμένο κόκκινο κρασί

...από το Κτήμα Γεροβασιλείου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Βενετσάνου

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

...από το οινοποιείο Παπαγιαννάκου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Χατζηδάκη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ RESTAURANTS

AMAYA ITAMESHI CUISINE

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Νέο όραμα, νέες προκλητικές γευστικές εμπειρίες από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σκάρλα που μετά το επιτυχημένο εστιατόριο Alpino Cucina Italiana, ανοίγει το Amaya  που υπόσχεται να γίνει ο καινούριος γαστρονομικός σταθμός στο Μικρολίμανο.


Οι γευστικές προτάσεις της κουζίνας του εστιατορίου Amaya  έχουν την πινελιά του σεφ Χρύσανθου Μανωλόπουλου (head chef Vezene, head chef City bistro, head chef Grand Resort Lagonissi),  που εστιάζει σε δημιουργικά πιάτα με φρέσκιες εποχικές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα, εμπνευσμένα από την Itameshi cuisine  στην οποία ουσιαστικά παντρεύονται τα γνωστά al dente στοιχεία της Φινετσάτης Ιταλικής κουζίνας με φύκια, σάλτσα σόγιας, μανιτάρια και κάθου είδους ψάρι για να δώσουν αυτό το ιδιαίτερο Γιαπωνέζικο umami.

Μια πρώτη εικόνα  για το τι μαγειρεύεται στην κουζίνα για να πάρετε μια γεύση είναι τα παρακάτω :
Bar Bites
-Flatbread Nduja        
Mozzarella, μανιτάρια, τοματίνια confit, λάδι βασιλικού και το
-Black flatbread                        
Sashimi τόνου, ζύμη με μελάνι σουπιάς, mozzarella di Bufala, κρέμα τυριού, φρέσκια τομάτα, soya και wasabi

Dinner Menu
-Iberico                                    
Tagliata μαύρου χοίρου, chutney ανανά, ψητή γλυκοπατάτα με μέλι και wasabi
-Σφυρίδα                                
Risotto πατάτας, bonito, pink grapefruit, αγιολί λουίζας

Desserts
-Namelaka                    
Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, tonka, gianduja, φεγεντίνη, παγωτό πικραμύγδαλο

-Tiramisu    
Crumble σοκολάτας, κρέμα Kahlua, παγωτό espresso

Η λίστα κρασιών διαθέτει ετικέτες από τις περισσότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας καθώς  και εξαιρετικές επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα. Τον κατάλογο των cocktails  επιμελείται o  Τεό Σπυρόπουλος.  Ο  βραβευμένος mixologist, χρησιμοποιεί υλικά από τον κουζίνα του εστιατορίου για τη δημιουργία των ξεχωριστών cocktails που εναρμονίζονται με τις itameshi γεύσεις των πιάτων.

...περισσότερα στη στήλη είδαμε και γευτήκαμε μετά την επίσκεψή μας στο χώρο.


Openning: 26/11/2021
Ακτή Δηλαβέρη 1 Πειραιάς
21 0410 0127