Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10-07-2023

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Περισσότερα
RIDE BAR

10-07-2023

RIDE BAR

νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

01-06-2023

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
WINELATES...

31-05-2023

WINELATES...

οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα

Περισσότερα
PHARAOH RESTAURANT

05-05-2023

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

PHARAOH RESTAURANT

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

PHARAOH RESTAURANT & WINE BAR

To Pharaoh άνοιξε λίγο πριν την έλευση του 2023 στο κέντρο της Αθήνας στα Εξάρχεια,  στην οδό Σολωμού 54, από μια παρέα τεσσάρων ανδρών με έντονη προσωπικότητα και ειδήμονες  ο καθένας στον τομέα του . Αναφερόμσταστε σ τον chef  Μανώλη Παπουτσάκη, στον  δημοσιογράφο  Φώτη Βαλλάτο, στον guru  του κρασιού Perry Παναγιωτακόπουλο και τον διεθνώς κορυφαίο βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά .  Στο Pharao  επικρατούν και χρησιμοποιούνται έντονα διάφορα στοιχεία της φύσης.  Στη διακόσμηση  συναντάμε την πέτρα, το ξύλο, το μάρμαρο, το  μωσαϊκό καθώς διάσπαρτες υπάρχουν κεραμικές δημιουργίες μαζί με αγαπημένα αντικείμενα που έφεραν  από τα σπίτια τους οι ιδιοκτήτες προκαλώντας αναμνήσεις και ζεστά συναισθήματα.

Η λίστα κρασιών εμπεριέχει φυσικά κρασιά, κρασιά χωρίς θειώδη ή με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις,  κρασιά που παράγονται με γηγενείς (άγριες, μη επιλεγμένες) ζύμες, κρασιά από σταφύλια βιοδυναμικής γεωργίας.

Στο μενού θα απολαύσουμε, καθαρή ελληνική κουζίνα βαθιάς νοστιμιάς με τοπικές πινελιές από διάσημες γαστρονομικές περιοχές της Ελλάδας, και  πιάτα μαγειρεμένα χωρίς χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, στις στόφες που καίνε ξύλο και που συναντάμε ακόμα σε αρκετά ορεινά χωριά. Όσοι έχουν εμπειρία από μαγειρεμένο φαγητό σε τέτοιο φούρνο – οι περισσότεροι από  αυτούς με το μαντέμι από πάνω - είμαι σίγουρη ότι τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία γεύσης του φαγητού, τη μνημονεύουν για πάντα. Κρατάω και εγώ στο πατρογονικό του πατέρα μου μια τέτοια στόφα που ζεσταίνει απίστευτα τον χώρο και όταν μαγειρεύω, η γειτονιά ευωδιάζει και «λιώνει» η οικογένεια μόλις πλησιάζει το αχνιστό φαγητό στο τραπέζι.

Το μενού δεν θα το βαρεθείτε εύκολα, αφού  ανανεώνεται καθημερινά,  το οποίο θα απολαύσετε ακούγοντας μουσική jazz και  γνωστά Hits της δεκαετίας  του 80s από βινύλια της εποχής που παίζουν εκλεκτοί και αρκετοί djs πίσω από μπάρα.

Στα αγαπημένα πιάτα, το άγριο σταμναγκάθι με την καπνιστή επίγευση που  σερβίρεται με ανθότυρο. Η βελούδινη φάβα με τις αντζούγιες. Το Κουνουπίδι με ξινόχοντρο. Τα τσιγαριαστά Χόρτα με αυγά μάτια.  Τα κάστανα στιφάδο. Η πεντανόστιμη πεσκανδρίτσα με ρεβίδια και ασκόλιμπρους. Το βιολογικό τρυφερό μσχαράκι με κριθαράκι. O πετεινός λεμονάτος με πράσα, καρότα και σέλινο. Η Χοιρινή μπριζόλα που συνοδεύεται από  βρούβες και κολοκυθάκια σε ξυλοκάρβουνα. Ένα από τα best Seller πιάτα οι Καραβίδες με στακοβούτυρο και θυμάρι που πρέπει να απολαύσετε.

Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι το  Pharaoh ήρθε για να μείνει!

Pharaoh, Σολωμού 54, Εξάρχεια.