Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

WELCOME SUMMER PARTY @VINARTE

15-05-2019

WELCOME SUMMER PARTY @VINARTE

16/5 Υπέροχες μελωδίες από αγαπημένα jazz, bossa nova και latin τραγούδια

Περισσότερα
DRINK PINK ROSÉ WINE EXTRAVAGANZA 2019

12-05-2019

DRINK PINK ROSÉ WINE EXTRAVAGANZA 2019

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, 12:00-20:00, στο ξενοδοχείο Hilton.

Περισσότερα
ATHENA OLIVE OIL ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ 2019

29-04-2019

ATHENA OLIVE OIL ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ 2019

Απονομή βραβείων και γευσιγνωσία βραβευμένων ελαιολάδων

Περισσότερα

Projects & Websites by All-restaurants

ΟΙΝΟΡΑΜΑ

22-01-2019

ΟΙΝΟΡΑΜΑ

Digital Signage, Προεγγραφές, Ηλεκτρονικές προσκλήσεις έκθεσης  

Περισσότερα
Βαρούλκο

18-01-2019

Βαρούλκο

Εκδήλωση Γευσιγνωσίας για τα μέλη του Club All-Restaurants

Περισσότερα
Blends Mix & Match

18-01-2019

Blends Mix & Match

Μελέτη, σχεδιασμός διαχείριση και προβολή δικτυακού τόπου.

Περισσότερα
Telemachos Athens

18-01-2019

Telemachos Athens

Προβολή στον οδηγό εστιατορίων All-Restaurants.gr, Στοχευμένες Google Ads καμπάνιες

Περισσότερα
Moorings

18-01-2019

Moorings

E-mail Campaigns & Διοργάνωση εκδήλωση γευσιγνωσίας

Περισσότερα
Vinarte Wine Restaurant

18-01-2019

Vinarte Wine Restaurant

 Διοργάνωση εκδήλωση γευσιγνωσίας σε δημοσιογράφους

Περισσότερα
Αδολο Μοντέρνα Ψαροφαγία

18-01-2019

Αδολο Μοντέρνα Ψαροφαγία

Μελέτη, σχεδιασμός διαχείριση και προβολή δικτυακού τόπου.

Περισσότερα
Ψαράδες Δημιουργική Κουζίνα Θαλασσινών

18-01-2019

Ψαράδες Δημιουργική Κουζίνα Θαλασσινών

Παραγωγή Video και προβολή σε οθόνη ψηφιακής σήμανσης.

Περισσότερα
Jaipur Palace

18-01-2019

Jaipur Palace

Διοργάνωση εκδήλωσης food&Wine Pairing

Περισσότερα

SEMELI ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

SEMELI GEWÜRZTRAMINER

To SEMELI AETHERIA ROSE 2017 & το SEMELI GEWÜRZTRAMINER 2017, έρχονται να «συνοδεύσουν» το καλοκαίρι σας!
 

Η SEMELI διευρύνει με δύο νέες αφίξεις κρασιών το πορτοφόλιο της,  το ROSE  AETHERIA που συμπληρώνει την τριλογία της γκάμας AETHERIA και το μονοποικιλιακό λευκό GEWÜRZTRAMINER, με κοινό άξονα και των δύο τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα τους!
Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι η SEMELI, μέσα από τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των νέων της κρασιών, προσφέρει στην υψηλή εστίαση τα πιο καθάρια, σφριγηλά και γοητευτικά κρασιά του καλοκαιριού!  


SEMELI AETHERIA ROSE 2017
OINΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ

Ο Καλύτερος Ροζέ Ξηρός Οίνος του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης

Το AETHERIA ROSE κάνοντας δυναμική εμφάνιση, κατακτώντας τον ύψιστο τίτλο στην κατηγορία του στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης 2018, ήρθε  να συμπληρώσει τη χρωματική τριλογία της σειράς AETHERIA, μια τριλογία με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα!   
Δύο γαλλικές ποικιλίες, το Syrah και το Grenache Rouge από δυο διαφορετικές περιοχές, την Ορεινή Κορινθία και τις Πλαγιές του Κιθαιρώνα, συγκλίνουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, με το Syrah να αγγίζει το 60% έναντι του Grenache Rouge. Δυο περιοχές που έχουν αποδείξει αναμφίβολα ότι στις πλαγιές τους, το Syrah και το Grenache Rouge αποδίδουν τον καλύτερο χαρακτήρα. Το Grenache Rouge από τις ημιορεινές πλαγιές του Κιθαιρώνα σε υψόμετρο 450 μέτρων, προσφέρει τον αέρινο χαρακτήρα που αναζητά το ροζέ και το Syrah από την ορεινή ζώνη της Νεμέας, σε υψόμετρο 800 μέτρων, προσφέρει τη ζωντάνια και το δυνατό φρούτο που απαιτεί ένα πληθωρικό ροζέ. Κοινό στοιχείο και των δύο περιοχών τα αργιλώδη εδάφη και η ομοιότητα στις καιρικές συνθήκες, με έμφαση τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες που βοηθούν στη σωστή ωρίμανση και στη διατήρηση της υψηλής οξύτητας, χαρίζοντας στα κρασιά γευστική ισορροπία με έντονα τα στοιχεία του ποικιλιακού χαρακτήρα τους.   
New age στυλ ροζέ, μέσα στη σομόν φορεσιά του με πανέμορφες γκρενά ανταύγειες, διαθέτει μύτη καθαρή και ντόμπρα. Έντονα φρουτώδες με νύξεις, ροδιού, κερασιού, καρπουζιού και passion fruit που σε οδηγεί να το ταυτίζεις νοερά με φρούτα της άνοιξης και καλοκαιριού. Στόμα σαγηνευτικό και ευκολόπιοτο,  παίζει στα όρια μεταξύ λευκού και ερυθρού, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα ροζέ κρασί.

Να απολαμβάνεις το τραγανό του λευκού και ταυτόχρονα τη γεμάτη αίσθηση του ερυθρού, χωρίς να χάνεται ίχνος από τη ζωντάνια της γεύσης του, στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα πολύ καλό ροζέ κρασί!
Απολαυστικές αναζητήσεις: Κρασί για όλα τα φαγητά του καλοκαιριού, από μεγάλα ψάρια μέχρι χταπόδι κρασάτο, ριζότο λαχανικών, γαριδο-αστακομακαρονάδα, κουνέλι και πουλερικά έως και γιουβέτσι φούρνου ή γεμιστά, καθώς και μουσακά. Ιδανικό και ως απεριτίφ.
Σερβίρεται στους 8-12°C.
Διακρίσεις:
Best of Category Rose Wine, Thessaloniki International Wine Competition 2018
Gold Medal, Thessaloniki International Wine Competition 2018

SEMELI GEWÜRZTRAMINER 2017
OINΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

Η SEMELI  διευρύνει τη γκάμα των λευκών της κρασιών με το νέο της Single Vineyard Gewürztraminer!


To Gewürztraminer, το νέο λευκό κρασί της SEMELI, έχει το πλεονέκτημα να προέρχεται από τον ιδιόκτητο Single Vineyard της SEMELI, που βρίσκεται στην περιοχή Ζευγολατιού της Μαντινείας, σε υψόμετρο 650 μέτρων.  Στην περιοχή αυτή, με τα αμμοπηλώδη εδάφη και τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες (βαρύς χειμώνας, ζεστό καλοκαίρι με χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα), το Gewürztraminer εγκλιματίζεται άψογα  και νοιώθει όπως στα εδάφη της μητρικής του γης, της Αλσατίας! Σύμμαχος του, στην υγιή ανάπτυξη του σταφυλιού,  είναι τα ρεύματα του αέρα που σχηματίζονται από τα βουνά του Αρτεμισίου και του Ολίγυρτου, τα οποία χαϊδεύουν ευνοϊκά ολοχρονίς τον αμπελώνα.

Το χρώμα του είναι κιτρινόξανθο, κρυστάλλινο και λαμπερό, με πράσινες αποχρώσεις.  Η μύτη του εντυπωσιακά ελκυστική,  εκφράζει απόλυτα τον ποικιλιακό χαρακτήρα, μέσα από άγουρα και ώριμα λευκόσαρκα φρούτα όπως αχλάδια comise και εξωτικά φρούτα σε ανθώδη φόντο, με τη βιολέτα και το γιασεμί να κάνουν  ζωηρά την εμφάνισή τους. Το στόμα του σφριγηλό, όμορφα δομημένο, με την οξύτητα να εκφράζεται ευχάριστα μέσα από την παρουσία των εσπεριδοειδών αρωμάτων και να οδηγεί τον ουρανίσκο σε μια ευχάριστη λιπαρή αίσθηση, η οποία ολοκληρώνεται με μακρά αρωματική επίγευση που σε κάνει να ξαναγεμίζεις αναπόφευκτα το ποτήρι.

Αρμονία στο πιάτο:  Αγαπά  το άρωμα και την οξύτητα στο πιάτο! Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα με θαλασσινά και ψάρια ψητά ή μαριναρισμένα, παρασκευές ριζότο ή ζυμαρικών με θαλασσινά, πράσινες σαλάτες εμπλουτισμένες, λευκά κρέατα, πιάτα της Γιαπωνέζικης, Περουβιανής και νέας Ελληνικής κουζίνας με κύριο χαρακτηριστικό την οξύτητα, αλλά και σε παρασκευές τεμπούρα.   
Σερβίρεται στους:  8-10 βαθμούς .
Παραγωγή: 3.866 φιάλες

http://www.semeliwines.gr/