CARNE

CARNE

Άρωμα από Μπουένος Άιρες με θέα το Σαρωνικό

CARNE ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΑ  ΘΑΛΑΣΣΑ

Άρωμα από Μπουένος Άιρες με θέα το Σαρωνικό.

Στην Αργεντινή λένε ότι το  φαγητό είναι αναγκαιότητα, αλλά να τρώμε με σύναιση είναι τέχνη και αυτό πετυχαίνουν στο Carne. Αυθεντική Αργεντίνικη κουζίνα με τραπεζάκια πάνω σε μια μοναδική βεράντα που ατενίζει το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου. Στην κουζίνα προετοιμάζονται πιάτα υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων που έζησαν στην Αργεντινή , υπηρέτησαν την γαστρονομική της κουλτούρα και μετέφεραν στην Ελλάδα αυτή τη φιλοσοφία γεύσης... Στο μενού κυριαρχεί το κρέας και η πίτσα, όπως συνηθίζεται άλλωστε σε πολλά εστιατόρια της Αργεντινής, εξαιτίας των πολλών Ιταλών που ζουν στη χώρα.

Ο κατάλογος αρχίζει με Empanadas, (κρεατόπιτες & κοτόπιτες) στην αυθεντική τους εκδοχή, Chorizos, την περίφημη Morcilla το μαύρο λουκάνικο που δεν λείπει ποτέ από την ψησταριά των Αργεντινών. Μια μεγάλη γκάμα από κρέατα και κοπές ξεπροβάλουν μπροστά σας που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο εστιατόριο του Μπουένος Άιρες.

Στις επιλογές της πίτσας υπάρχουν ιδιαίτερες Αργεντίνικες προτάσεις όπως Fuggazzeta, De Cancha, Frutos del mar και άλλες που σας τις αφήνουμε να τις ανακαλύψετε στο Carne

Ηλίου 19 & Σελήνης, Καβούρι Βουλιαγμένης ,

21 1401 2077