ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΔΟΛΟ
Το Adolo σας περιμένει σε μια γευστική Σαρακοστή όλο εκπλήξεις!
Το «ΑΔΟΛΟ»,ο νέος χώρος της μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας έχει την ελληνικότητα και την αγάπη για τη θάλασσα στο DNA του. Τις γευστικές πινελιές με χρώματα και αρώματα δίνει ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης που για την Σαρακοστή ετοίμασε, πιάτα που θα πρωταγωνιστήσουν...
- Κριθαρότο με Σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους, με φρέσκο σπανάκι ντοματίνια και πούδρα αβγοτάραχο.
- Ριζότο με γαρίδες μαγειρεμένο στον ζωμό τους, φρέσκα ντοματίνια και αρωματισμένο με μαλαγουζιά & τραχούρι
- Μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με λάδι ελληνικής τρούφας.
- Γαρίδα σαγανάκι με τυρί Νιώτικο στο φούρνο με ούζο σε σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, αρωματικά λαχανικά και σχοινόπρασο.
- Καλαμάρι σχάρας επάνω σε μαύρο ταραμά κονκασέ από τοματίνια και κάπαρη με αρωματικό λαδολέμονο
- Παραδοσιακή χορτόπιτα με μυρώνια, καυκαλίθρες, χόρτα εποχής & κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου
ΑΔΟΛΟ μέλος του ομίλου Voulgarakis Group
Εχίνου 1, & Ελαιών
Κηφισιά 14564, Αττική
T: +30 210 6205015