Εκτύπωση

ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΔΟΛΟ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ

Το Adolo  σας περιμένει σε μια γευστική Σαρακοστή όλο εκπλήξεις!

Το «ΑΔΟΛΟ»,ο νέος χώρος της μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας έχει την ελληνι­κότητα και την αγάπη για τη θάλασ­σα στο DNA του. Τις γευστικές πινελιές με χρώματα και αρώματα δίνει ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης που για την Σαρακοστή ετοίμασε, πιάτα που  θα πρωταγωνιστήσουν...

  • Κριθαρότο με Σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους, με φρέσκο σπανάκι ντοματίνια και πούδρα αβγοτάραχο. 
  • Ριζότο με γαρίδες μαγειρεμένο στον ζωμό τους, φρέσκα ντοματίνια και αρωματισμένο με μαλαγουζιά & τραχούρι
  • Μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με λάδι ελληνικής τρούφας.
  • Γαρίδα σαγανάκι με τυρί Νιώτικο στο φούρνο με ούζο σε σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, αρωματικά λαχανικά και σχοινόπρασο.
  • Καλαμάρι  σχάρας επάνω σε μαύρο ταραμά κονκασέ από τοματίνια και κάπαρη με αρωματικό λαδολέμονο    
  • Παραδοσιακή χορτόπιτα με μυρώνια, καυκαλίθρες, χόρτα εποχής & κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου

ΑΔΟΛΟ μέλος του ομίλου Voulgarakis Group
Εχίνου 1, & Ελαιών
Κηφισιά 14564, Αττική
T: +30 210 6205015