BEEF BAR RESTAURANT

BEEF BAR RESTAURANT Four Seasons Astir Palace

...επάνω στη θάλασσα

Με θέα στη θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Από το Μόντε Κάρλο στην ηλιόλουστη και ιστορική Αθήνα, το Beefbar αποκαλύπτει έναν νέο τρόπο για να απολαύσετε πιάτα από μοσχαρίσιο κρέας, με την υπογραφή του Riccardo Giraudi. Απλά ψητά, μαγειρεμένα σε street food ή ντελικάτα ωμά, ανακαλύψτε τα καλύτερα κρέατα του κόσμου, σε ένα μοναδικό σκηνικό με θέα στη χερσόνησο της Βουλιαγμένης.

Στο πανέμορφο και ευρύχωρο Four Seasons Astir Palace, ένα από τα πιο διάσημα και πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία, το Beefbar Astir είναι ένα υπέροχο κόσμημα σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Humbert & Poyet. Γήινες αποχρώσεις, κόκκινα και μπλε, πρώτες ύλες, δάπεδα από τερακότα, φυσικό ξύλο, συμπεριλαμβανομένης της καρυδιάς και του ιρόκο δημιουργούν την τέλεια ισορροπία.

Στο Beefbar Astir, το φαγητό ξεπερνά την εμπειρία του απλού αλλά καλού φαγητού. Σε αυτόν τον προορισμό που είναι φτιαγμένος για γευσιγνώστες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεκτό street food επηρεασμένο από διεθνείς συνταγές, υψηλής ποιότητας κρεατικά αλλά και μια σειρά από φρέσκιες σαλάτες στο Leafbar.

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα,

Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700,

www.beefbar.com