ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!

Μια νέα σειρά διαδικτυακών συναντήσεων ξεκινάμε στο All-Restaurants.gr

Πρωταγωνιστές;
Κορυφαίοι έλληνες Chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων, οινοπαραγωγοί και προμηθευτές προϊόντων τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας.

Τι θα γνωρίσουμε;
Τα καλύτερα εστιατόρια, βραβευμένα κρασιά και ιδιαίτερα προϊόντα που θα απογειώσουν την αίσθηση της γεύσης.
Τι θα μάθουμε;
Να περνάμε όσο πιο καλά γίνεται!!!!

TOP CHEFS. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ CHEFS

Γνωρίζουμε  τους ανθρώπους που νοστιμεύουν τη ζωή μας...
Πως είναι να είσαι chef; Ποια είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει εξαιρετικός μάγειρας; Ποιες είναι οι νέες τάσεις στη γαστρονομία; Υπάρχουν μυστικά μαγειρικής που μπορούν να μας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις; Εδώ θα ανακαλύψουμε Συνταγές και tips που προκαλούν έκπληξη!

RESTAURANTS. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα καλύτερα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Μας μιλούν οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων, μας περιγράφουν το χώρο, το μενού και μας αποκαλύπτουν τα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε!

FOOD & WINE PAIRINGS - ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ - ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΝΙΕΣ

Τι θα πιούμε για να έχουμε την καλύτερη γευστική εμπειρία σε ένα εστιατόριο όταν απολαμβάνουμε ένα δείπνο; Ποιό κρασί ταιριάζει με συνταγές διάσημων και ευρηματικών μαγείρων;Τι κρασί  θα επιλέξουμε για το σπιτικό τραπέζι;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Το All-restaurants.gr συναντά και συνομιλεί με σημαντικούς Έλληνες Παραγωγούς που παρέχουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά καθώς και ιδιαίτερα delicatessen προϊόντα που θα απογειώσουν την αίσθηση της γεύσης.

 

Παρουσιάση - Αρχισυνταξία : Γεωργία Μπαμπαράκου.

Εκτύπωση

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗΣ

Δημοσιευμένο στη κατηγορία CHEFS

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗΣ

Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης, consultant chef του Greek Breakfast του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Οι βάσεις της ιδανικής κουζίνας δεν είναι υλικές.