ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ

ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ

Γευστική Εµπειρία σε ειδυλλιακό περιβάλλον

ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Μέσα από ένα γευστικό ταξίδι στο χρόνο, την ελληνική γη και τα προϊόντα που µας δίνει, τα έθιµα και τις συνήθειες, αλλά και µέσα από σύγχρονες επεµβάσεις στην παραδοσιακή µας κουζίνα, που πρωταρχικό σκοπό έχουν να φρεσκάρουν, να υπογραµµίσουν και να αναδείξουν ακόµα περισσότερο τις γευστικές µας αναφορές στις βαθύτερες ρίζες της ελληνικής µαγειρικής παράδοσης, φέρνουµε στο πιάτο σας µια ιδιαίτερη ποικιλία εξαίρετων εδεσµάτων, µε εποχιακά µόνο προϊόντα, ένα γαστρονοµικό ταξίδι στην Ελλάδα όπου οι γεύσεις ακολουθούν η µια την άλλη αρµονικά, καθιστώντας τα γνωστά και καταξιωµένα µενού γευσιγνωσίας, φιλοσοφία ζωής.
Στη διάθεσή σας έχετε να απολαύσετε, 2 επιλεγµένα µενού µε concept γευσιγνωσίας 24 και 14 γεύσεων, αλλά και επιλογές από τον κατάλογο, ζωντανεύοντας µνήµες – εικόνες και στιγµές από σπιτικό, οικογενειακό ή παρεΐστικο, ελληνικό τραπέζι.

Το εστιατόριο Ελαίας Γη βρίσκεται στο προάστιο της Κηφισιάς, πάνω από την πλατεία της Πολιτείας. Το εστιατόριο διαθέτει δύο εισόδους για πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Δεξαµενής & Ολυµπιονικών 4
Κηφισιά – Πολιτεία,
14 563 Αττική

+30 21 0620 0005