Εκτύπωση

GALLERIE CAFE ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ APERITIVO

Aperitivo Menu, από τις 17:00 έως τις 20:00 στο Athens Capital Hotel-MGallery

Aperitivo Menu, από τις 17:00 έως τις 20:00

Το Gallerie Cafe του Athens Capital Hotel-MGallery Collection φιλοξενεί μια μοναδική εμπειρία Aperitivo, που λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00 στο αγαπημένο meeting point των οδών Κριεζώτου και Πανεπιστημίου. Αυτό το γεγονός αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να χαλαρώσετε με φίλους, συναδέλφους ή αγαπημένα πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας μετά από μια απαιτητική μέρα, απολαμβάνοντας cocktails, bites και upbeat μουσική.

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με μοντέρνα διακόσμηση που αντανακλά τα vibes της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά ποτά και εδέσματα, πριν ξεκινήσετε το βραδινό σας πρόγραμμα. Οι επισκέπτες καθώς και οι θαμώνες του ξενοδοχείου θα έχουν στη διάθεσή τους να διαλέξουν premium ποικιλίες από αλμυρά και γλυκά εδέσματα, όπως πλατό με τυριά, αλλαντικά και πιάτα to share, συνοδευόμενα από signature cocktails, αφρώδες κρασί και άλλα αγαπημένα ποτά. Το Aperitivo menu φυσικά φέρει την υπογραφή του Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection Δημήτρη Μπούτσαλη, του Chef De Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και της Pastry Chef Νάντιας Μακρυγιάννη.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία Aperitivo καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00 στο Gallerie Cafe του Athens Capital Hotel-MGallery Collection και ανακαλύψτε τη γεύση και την ατμόσφαιρα που σας αξίζουν!

Athens Capital Hotel-MGallery Collection | Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου
2 | Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71 | WEB: www.athenscapitalhotel-mgallery.com |

IG: @athenscapitalhotel