Εκτύπωση

IFRATI

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Στήθηκε το 2014 στην καρδιά της Κηφισιάς. Μια ιταλική γωνιά, σ’ έναν χώρο που σε ταξιδεύει στο Μιλάνο με κλασσικές και λιτές γραμμές. Δεν είναι μόνο ένα καφέ, μπιστρό ή εστιατόριο. Ούτε είναι μόνο το υπέροχο περιβάλλον του, ο κήπος του με χρώματα και αρώματα που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα και σε ταξιδεύουν.

Είναι το εξαιρετικό φαγητό, οι αυθεντικές ιταλικές συνταγές των σεφ , που ανανεώνονται συνέχεια. Είναι τα φρεσκότατα υλικά και τα αυθεντικά ιταλικά προϊόντα. Το I Frati είναι… όλα αυτά και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε το!
Premium Deli

Το I Frati Delicatessen δημιουργήθηκε για να ταξιδέψει τους πελάτες , στο μαγικό κόσμο της γαστρονομίας. Εκλεκτά τυριά, αλλαντικά, ιχθυηρά αλλά και ζυμαρικά, σάλτσες, τρούφες, κρασιά, αποστάγματα και πολλά άλλα είδη από κάθε γωνιά της γης διακοσμούν τα καλόγουστα ράφια του.

La Cantinetta I Frati
Το ίδιο ουσιώδες με το κρασί είναι και το κελάρι. Μαγικό μέρος χτισμένο με πάθος, όπου συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός ιστοριών. Κάθε μπουκάλι έχει την δική του ιστορία και ένα μοναδικό μυστικό.

Μια περιοχή που πρέπει να ανακαλυφθεί, οι περιπέτειες ενός ανθρώπου, ένας θρύλος… Με πάνω από 120 ετικέτες σαμπάνιας αλλάζει το σκηνικό ενός συνηθισμένου εστιατορίου.