Εκτύπωση

AL-PINO ITALIAN DINNER WITH MUSIC

Μουσικές βραδιές από όλο τον κόσμο, στο Alpino Cucina Italiana κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ.

Τι καλύτερο από το να συνοδεύεις ένα αυθεντικό, ιταλικό δείπνο με ζωντανή, ατμοσφαιρική μουσική;

Οι μουσικές βραδιές του Alpino Cucina Italiana κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη, 23 Noεμβρίου στο Alpino του Π.Φαλήρου και την Πέμπτη, 24 στο Χαλάνδρι.

Η δημιουργική ομάδα των Alpino Cucina Italiana σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική οπτικοακουστική και γευστική εμπειρία, στο πιο ιστορικό εστιατόριο της Αθήνας! Κάθε  Τετάρτη ο δημοφιλής μουσικός και συνθέτης Αλέξανδρος Ναθαναήλ, θα βρίσκεται στο Alpino του Π. Φαλήρου μαζί με την εκπληκτική Ντομένικα Μαντέλη στο τραγούδι, ενώ κάθε Πέμπτη θα τον συνοδεύει η εκπληκτική φωνή της Κατερίνας Κουρεντζή, στο Χαλάνδρι.

Το μουσικό πρόγραμμα θα μας ταξιδεύει σε όλες τις όμορφες πλευρές του κόσμου, με τζαζ διάθεση, δημιουργώντας συναισθήματα κι εικόνες που εναλλάσσονται συνεχώς. Αφήστε τα πεντανόστιμα πιάτα του ανανεωμένου μενού, να σας παρασύρουν στις υπέροχες συνοικίες τις Ιταλίας, ενώ την ίδια στιγμή θα απολαμβάνετε το δείπνο σας υπό τους ήχους της ατμοσφαιρικής μουσικής των ντουέτων, με τη συνοδεία ενός εκλεκτού κρασιού και την υπέροχη συντροφιά της παρέας σας!

Για κρατήσεις και πληροφορίες: 210 9840855 Λεωφ. Ποσειδώνος 4 και Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο & 2106815355, Παπανικολή 66, Χαλάνδρι