Εκτύπωση

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DIAGEO HELLAS

H DIAGEO Ελλάς στις Fortune Most Admired Companies

H DIAGEO Ελλάς κατέκτησε τη 10η θέση στη λίστα με τις πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις της Ελλάδας

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, η DIAGEO βραβεύτηκε ως μία από τις πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα (“Fortune Most Admired Companies”) για το 2017.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία κατέκτησε τη 2η θέση στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών της χώρας και την 10η θέση μεταξύ όλων των επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ευρώ, από όλους τους κλάδους της οικονομίας.
Η κατάρτιση της λίστας με τις “Most Admired Companies” είναι αποτέλεσμα έρευνας καθώς και ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1.600 στελέχη από τις 270 επιχειρήσεις που πληρούν τα κριτήρια υποψηφιότητας. Όλες οι φάσεις της αξιολόγησης διεξάγονται από την KPMG και ακολουθούν τις διεθνείς προδιαγραφές και τη μεθοδολογία του FORTUNE.
Οι επιχειρήσεις που συμπεριλήφθηκαν στη νικητήρια “ALL STARS” λίστα είναι αυτές που κέρδισαν τον σεβασμό των στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων στη χώρα, καθώς διακρίθηκαν για την αριστεία τους με γνώμονα τα εννιά κριτήρια του Fortune: Καινοτομία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονομική Ευρωστία, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα.
Όπως ανέφερε η κα Πηνελόπη Κούρκαφα, Γενική διευθύντρια Diageo Ελλάδας & Ιταλίας: «Η αναγνώριση που μας τοποθετεί στο Top 20 των πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων, μας κάνει όλους στην Diageo, ιδιαίτερα υπερήφανους και χαρούμενους. Η Diageo κερδίζει μια ξεχωριστή θέση στην “ALL STARS”  λίστα του FORTUNE Greece και αυτό οφείλεται στη μοναδικότητα και τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της καθώς και στο οικονομικό και κοινωνικό της αποτύπωμα στη χώρα. Παρόλα αυτά, μας γεμίζει υπερηφάνεια ότι η αναγνώριση προέρχεται από τους ηγέτες των ισχυρότερων εταιριών στην αγορά».

Σχετικά με τη Diageo Hellas
Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την υπεύθυνη κατανάλωση μπείτε στο www.drinkiq.com