Εκτύπωση

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ AL-PINO CUCINA ITALIANA

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ AL-PINO CUCINA ITALIANA

Μουσικές βραδιές από όλο τον κόσμο, στο Alpino Cucina Italiana κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, οι Μουσικές Βραδιές από όλο τον κόσμο, κάνουν πρεμιέρα στο ιστορικό εστιατόριο Alpino Cucina Italiana του Π. Φαλήρου που γιορτάζει φέτος τα 45 χρόνια λειτουργίας του.

Οι πιστοί φίλοι του Alpino,θα έχουν την δυνατότητα  να απολαύσουν  σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον,τον πολυτάλαντο μουσικό και συνθέτη  Αλέξανδρο Ναθαναήλ στο πιάνο σε συνδυασμό με την υπέροχη  φωνή της Αντιγόνης Κυριακοπούλου που με γνωστές μελωδίες θα μας  ταξιδέψουν  σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ενώ το άριστα εκπαιδευμένο  προσωπικό  θα σερβίρει τα  πιάτα του ανανεωμένου καταλόγου με τίτλο Gastronomia e Golosità που υπογράφει ο βραβευμένος chef Mauro Peressini και έχει αφετηρία τις αυθεντικές γεύσεις της Ιταλικής γαστρονομικής κληρονομιάς.

Οι μουσικές βραδιές θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή στο εστιατόριο Αlpino Cucina Italiana  στο Χαλάνδρι.
Αυτή τη φορά  ο Πάρης Γκαγκαστάθης στο πιάνο με συνοδεία την μαγική φωνή της Σταματίνας Καντά βάζουν τη δική τους πινελιά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Εκλεπτυσμένη αισθητική, υπέροχες  μελωδίες και αυθεντικά ιταλικά πιάτα συνδυασμένα με το ανάλογο κρασί.

Για κρατήσεις και πληροφορίες:
210 9840855 Λεωφ. Ποσειδώνος 4 και Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο 
2106815355, Παπανικολή 66, Χαλάνδρι