Εκτύπωση

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΗΣ-ΠΟΤΑ-ΗΔΥΠΟΤΑ

Μας εντυπωσίασαν στην εκδήλωση Ελληνικό Απόσταγμα 2018

Αποστάγματα σταφυλής, κοσμοπολίτικα, κομψά με φρουτώδη ή και ανθικά αρώματα κατάλληλα,  ανάλογα με την ποικιλία απο την οποια προέρχοντα για την έναρξη αλλά πολύ περισσότερο για το κλείσιμο ενός ιδιαίτερου δείπνου. Τα ξεχωρίσαμε στο Ελληνικό Απόσταγμα 2018 και σας τα προτείνουμε μαζί με κάποια εξαίρετα Ηδύποτα .

LOST LAKE DISTILLERY
Σοφιστικέ και εκλεπτυσμένα αρώματα της σπάνιας ερυθρής ποικιλίας Μούχταρο αναδύονται από το ομόνυμο μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής του LOST LAKE DISTILLERY. Η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτής της ποικιλίας οφείλεται  στην απαράμιλλη τέχνη της απόσταξης και τη βαθιά γνώση και την εμπειρία του αποσταγματοποιού.  Ιδανικό για ένα αρωματικό επίλογο ενός πληθωρικού δείπνου.

DSC 0042


BABATZIM
Η οικογενειακή παράδοση και η τέχνη της απόσταξης δημιουργούν αμέτρητες σταγόνες δύναμης, απόλαυσης και υγείας.
Δοκιμάσαμε  επτά γευστικές και αρωματικές παραλλαγές από ισάριθμες εκλεκτές ποικιλίες αμπέλου και ξεχωρίσαμε το απόσταγμα σταφυλής από Malvasia κρυστάλλινο και αρωματικό το οποίο πίνεται δροσερό ή παγωμένο κλείνοντας το γεύμα ή το δείπνο σας. Συνοδεύει άριστα  επιδόρπια και φρούτα!

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΤΣΙΛΙΛΗ
Μην παραλείψεις στη λίστα σου να έχεις τους θησαυρούς της αποστακτικής κουλτούρας, είτε Απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή από μοσχάτο Αμβούργο, είτε απόσταγμα σταφυλιού από  Ξινόμαυρο. Πρόσφερέ το στους φίλους σου και όλοι θα καταλάβουν οτι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.
tsililis


ΗΔΥΠΟΤΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗ
Το πρώτο Εξαιρετικό  gin ελληνικής παραγωγής, που δημιουργήθηκε με πάθος από την αποσταγματοποιία Καλλικούνη. Αποστάζεται σε 3 μικρά batches, χρησιμοποιώντας Juniper Berries, Angelica Root, Rosemary, Cardamom Seeds, Cinnamon Bark, Nutmeg, Orris Root, Licorice Root, Lemon Peel, Bitter Orange Peel, Coriander Seeds και Μαστίχα Χίου. Το απολαμβάνεις μόνο του αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κοκτέιλς ή long drinks.

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΑΤΣΗ
Το CASTANELLI  είναι ένα Ηδύποτο από απόσταξη 100% με ούζο Πλωμαρίου, Κάστανα Αγιάσου και Μέλι που δημιουργήθηκε με  υπομονή και φαντασία.
Όταν ο καστανάς, ο μελισσοκόμος, ο ξυλογλύπτης και ο αποστάκτης συνεργάζονται, μπορούν να συνθέσουν αυτό το εξαιρετικό χειροποίητο ποτό από την Μυτηλήνη  το οποίο αποτελεί το καλύτερο κέρασμα.

EVA DISTILLERY
Εκλεκτό και αρωματικό, λικέρ μαστίχας με λεμόνι και δροσερή επίγευση, που φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις. Πίνεται παγωμένο, σε σφηνάκι ή κοκτέιλ & μετά το φαγητό.M DRY MASTIHA -  Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε.
Ανακαλύψτε την σπιρτάδα της!
Η Μ DRY, προϊόν 100% από απόσταξη, προέρχεται από αυθεντική Μαστίχα Χίου και παράγεται παραδοσιακά, σε χάλκινους άμβυκες κερδίζοντας κάθε πτυχή του εξαιρετικού αρώματος και της γεύσης της αγαπημένης Μαστίχας.
Πίνεται παγωμένη ως σφηνάκι ή ποτό, ως long drink αλλά και ως συστατικό γευστικών cocktail, με απεριόριστες δυνατότητες για πειραματισμό και δημιουργία πρωτότυπων συνδυασμών. Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία Μαστίχας και απογειώστε τη διάθεση!
H Μ DRY διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία των 700 ml, 30 % vol.