Εκτύπωση

TIKI COCKTAIL NIGHTS @ BLENDS

TIKI COCKTAIL NIGHTS @ BLENDS

Every Friday!

Το Blends αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Γλυφάδας με τον εντυπωσιακό του κήπο να υπόσχεται μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!

Η έμπειρη ομάδα bartenders του Blends έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουρια cocktail list με μοναδικές επιλογές και ευφάνταστους συνδυασμούς, εμπλουτίζοντας τη με πρωτότυπα signature  cocktails. Ο νέος κατάλογος του Blends ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καθώς ξεχωρίζουν οι συνδυασμοί με premium spirits και οι λάτρεις του gin μπορούν να απολαύσουν νέες δροσερές προτάσεις με τα ιδιαίτερα αρώματα αλλά και τα μπαχαρικά να αναδεικνύουν ιδιαίτερες γεύσεις. Τα νέα aperitivo cocktails που έχουν προστεθεί στη λίστα σίγουρα θα ανοίξουν την όρεξη  ενώ όσοι αγαπούν την pavlova ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και μια άλλη εκδοχή της!

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή, το Blends προσκαλεί τους φίλους του σε μια εξωτική απόδραση καθώς το μπαρ που διαθέτει ο κήπος του μετατρέπεται στον απόλυτο τροπικό προορισμό. Σε μια ιδανική ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν 3 tiki cocktails που θα σερβίρονται ειδικά για την ημέρα εκείνη. Εμπνευσμένα από τροπικές παραλίες είναι τα “Maya Chan” και “Waikiki” ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι κλασικό αλλά με σταθερή αξία, η Pina Colada είναι σίγουρα η τέλεια επιλογή.

The place to blend your senses.
Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711