Εκτύπωση

1ο Athens Wine & Art Festival

Athens Wine & Art Festival

Αίθουσα Νίκος Κεσσανλής, Πειραιώς 256 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

 

Καλώς ήρθατε στο 1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (Athens School of Fine Arts), στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής, Πειραιώς 256 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

 

Το Κρασί
---------
Boutique Οινοποιεία – κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση - θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης.

Η Τέχνη
---------
Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά #Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες 80 & 90.

Παράλληλες Εκδηλώσεις
--------------------------
DJ sets, θεατρικά δρώμενα απο τους #Θεατρο_Ημερας, #Απλετοι_Κηποι, #Εργαστηρι_Εκφρασεις_και_Επικοινωνιας, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ.

Το Πάρτι
---------
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι και τη συναυλία των ξεσηκωτικών #Sugah_Spank & the Swing Shoes.

Για Τα Παιδιά
-------------
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από τους  #stART & Θεατρο Ημερας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για αγορές
-----------
Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το www.botilia.gr θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας
-----------------------------
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη καρτας
13:00 – 19:00 για το κοινό

Πολιτική Εισόδου
------------------
Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λείριου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός - Desmos.

Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσετε μαζί μας σε ένα μοναδικό φεστιβάλ κρασιού & τέχνης!