Εκτύπωση

1st MEDITERRANEAN CHEFS Competition 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

Ο Μεγαλύτερος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής είναι γεγονός.

 Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την διοργάνωση από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος του 1ου Μεσογειακού διαγωνισμού για chef και pastry Chef.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 21-23 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αφορά σε επαγγελματίες chef/ μάγειρες και pastry chef/ ζαχαροπλάστες, σε νέους ηλικίας έως 25 ετών καθώς και σε σχολές από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Χωρίς κόστος Εισόδου

medchefcompinvstart

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs, εφαρμόζοντας το σύστημα βαθμολόγησης Worldchefs Competition Management System που διασφαλίζει το αδιάβλητο του διαγωνισμού.
Με σύγχρονες κατηγορίες ατομικών και ομαδικών διαγωνισμών, αξιόλογα βραβεία, και την ευκαιρία γνωριμίας με καταξιωμένους chef από όλο τον κόσμο ο 1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός by Chef’s Club of Greece στοχεύει να γίνει θεσμός της Μεσογείου.

Σύντομη περιγραφή διαγωνισμού :
Στο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο θα στηθούν 10 πλήρης εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό μαγειρικής και 10 πλήρης εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής ειδικά διαμορφωμένος χώρος για έτοιμα εκθέματα και μία σύγχρονη κουζίνα στην οποία θα παρουσιάζονται εξειδικευμένα masterclasses.

  • Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει live τους διαγωνισμούς, από τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες, αλλά και τις γιγαντοοθόνες.
  • Θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού
  • Θα πραγματοποιηθεί επίσημο Gala
  • Στην τελετή λήξης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση
  • Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν Chef από περισσότερες από 15 Μεσογειακές χώρες
    ον Διαγωνισμό θα επισκεφθούν Chef από όλη την Ελλάδα , Λέσχες , Τουριστικές σχολές , πολλοί επαγγελματίες , εστιατόρια , ζαχαροπλαστεία , ξενοδοχεία, catering , χιλιάδες κοινό και εκπρόσωποι φορέων του κλάδου.
  • Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις του κλάδου.
  • Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας που ήδη έχουμε εξασφαλίσει , τα ραδιόφωνα , τις τηλεοράσεις κλπ.

 https://www.medchefscompetition.com/