Εκτύπωση

AVANT GARDE WINE BAR

Avant Garde Wine Bar

Διαφορετικής κουλτούρας Διασκέδαση στο νέο & μοναδικής αισθητικής wine bar restaurant!

Το μοντέρνο wine bar restaurant AVANT GARDE στο Μαρούσι, σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής με minimal design και Παριζιάνικη κομψότητα, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια διαφορετική κουλτούρα διασκέδασης,  εκεί που η απόλαυση ενός δείπνου υψηλής γαστρονομίας συνοδεύεται από εκλεκτούς οίνους από όλον τον κόσμο, εκεί που η δυναμική μπάρα φλερτάρει με ιδιαίτερα signature cocktails και ποτά, υπό τους ήχους προσεγμένης ψαγμένης μουσικής.
Το  AVANT GARDE καταφέρνει με το πέρασμα της ώρας να μεταμορφώνεται περίτεχνα έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο γεύμα νωρίς το μεσημέρι, να «τσιμπήσεις» κάτι στα γρήγορα πάνω στη μπάρα μετά τη δουλειά χαλαρώνοντας με ένα ποτήρι κρασί ή  αργότερα να διασκεδάσεις πίνοντας το ποτό σου.
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, απόλαυσης, χαλάρωσης και διασκέδασης σε έναν σύγχρονο μοντέρνο χώρο.

Η κουζίνα του AVANT GARDE χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Ο συνδυασμός της γαλλικής gourmet κουζίνας με την ελληνική μεσογειακή ξεναγούν στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων .

agslider03

Στο AVANT GARDE μπορείτε να βρείτε 100 ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα,παλιές ελληνικές σοδειές,fine wines(παλιές σοδειές ξένου αμπελώνα),σπάνιες συλλεκτικές φιάλες που ενισχύουν την γαστρονομική εμπειρία της κουζίνας και ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Περίπου 50 ετικέτες της λίστας σερβίρονται και σε ποτήρι .Έτσι δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε ξεχωριστές ποικιλίες με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα του χαρακτήρα τους.

Η μπάρα του AVANT GARDE προσφέρει στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης με την συνοδεία δημιουργικών cocktails για όλα τα γούστα .Για όσους προτιμούν τη «ζωντάνια» της μπάρας προσφέρεται special food bar menu για να συνοδεύουν τα ποτά χωρίς να χρειάζεται να γίνει κράτηση .

AVANT GARDE BAR

Η διασκέδαση κορυφώνεται με μουσικές ψαγμένες από καταξιωμένους dj του χώρου που ξεσηκώνει τους θαμώνες έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αν θέλεις να γνωρίσεις το Avant Garde Wine Bar, μπές στον διαγωνισμό του www.all-restaurants.gr και δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 20.02.2020. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα συναρπαστικό δείπνο 2 ατόμων γεμάτο FOOD MEMORIES και όλοι οι συμμετέχοντες εφοσον κλείσουν τραπέζι για δείπνο ή γεύμα ένα signature cocktail.

Αγίου Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, Τηλ.: 210 6180533,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

www.avantgardewinebar.gr