Εκτύπωση

BLENDS ΓΛΥΦΑΔΑ

BLENDS ΓΛΥΦΑΔΑ

Το Blends επιστρέφει και σας καλωσορίζει στον πανέμορφο κήπο του

Το Blends επιστρέφει και σας καλωσορίζει στον πανέμορφο κήπο του αλλά και στους υπόλοιπους ευρύχωρους εξωτερικούς του χώρους!

To all day bar-restaurant Blends στη Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 25 Μαϊου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους αγαπημένους του φίλους! Έχοντας μελετήσει με σεβασμό τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον οδηγό του ΕΦΕΤ, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εφαρμόζοντας τους κανόνες που προβλέπει ο νόμος με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πελατών αλλά και εργαζομένων. Η ομάδα του Blends σας καλοσωρίζει ξανά και σας υπόσχεται μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Οι μεγάλες εγκαταστάσεις του Blends που ξεχωρίζουν για τον διαφορετικό  και πολύπλευρό τους χαρακτήρα, αποτελούν μια ιδανική επιλογή διασκέδασης και γι' αυτό το "ιδιαίτερο" καλοκαίρι. Ο ατμοσφαιρικός και πολύ ευρύχωρος κήπος του εστιατορίου καθώς και η επέκταση του ανοιχτού εκτενούς χώρου που έχει δημιουργηθεί στην πλαϊνή του είσοδο με επιπλέον τραπεζοκαθίσματα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε άνετα και με ασφάλεια ένα αρωματικό καφέ, ένα περίτεχνο κοκτέιλ ή ένα ευφάνταστο πιάτο, ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη σας μουσική.
Για όλους εσάς που ανυπομονείτε να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας συνήθειες, το αγαπημένο meeting point των Νοτίων Προαστίων υπόσχεται νέες εμπειρίες και όμορφες στιγμές, πάντα με ασφάλεια!


Το Blends συνεχίζοντας να προσκαλεί τους επισκέπτες του σ’ένα ταξίδι μέσα από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει, σας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση, νέες γευστικές επιλογές από ένα πλούσιο μενού και μοναδικά signature κοκτέιλς που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές στιγμές.
 

Blends.
The place to blend your senses.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook https://www.facebook.com/BlendsGlyfada/
και το Instagram https://www.instagram.com/blendsglyfada/

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711