Εκτύπωση

ATHENA ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ 2020

Αποτελέσματα διεθνούς διαγωνισμού Athena 2020 . Ο διεθνής διαγωνισμός Eλαιολάδου Athena,  που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία 11-13 Ιουνίου 2020, στον πύργο Πετρέζα, ανέδειξε τα καλύτερα ελαιόλαδα από κάθε γωνιά του κόσμου. Πάνω από 430 δείγματα δοκιμάστηκαν  από διακεκριμένους κριτές  κάτω από ιδανικές συνθήκες και αξιολογήθηκαν  μέσω ενός σύγχρονου, καινοτόμου ψηφιακού συστήματος με tablets, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων.  Τις δύο πρώτες ημέρες δοκιμάστηκαν παρθένα ελαιόλαδα ενώ η 3η ημέρα του διαγωνισμού ήταν  αφιερωμένη στα αρωματισμένα ελαιόλαδα τα οποία δοκίμασαν καταξιωμένοι guest chefs. Την ανάπτυξη, εφαρμογή  και  τεχνική υποστήριξη της ψηφιακής υπηρεσίας έχει αναλάβει η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Dataqube Ψηφιακή αξιολόγηση μέσω Tablet, για την ανάδειξη των καλύτερων Ελαιολάδων, στον αξιόπιστο Διεθνή Διαγωνισμό ATHIOOC 2020

Ο διεθνής διαγωνισμός Eλαιολάδου Athena, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία 11-13 Ιουνίου 2020, στον πύργο Πετρέζα, ανέδειξε τα καλύτερα ελαιόλαδα από κάθε γωνιά του κόσμου, με Διπλά Χρυσά, Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα μετάλλια, καθώς και 12 ειδικά βραβεία.

430 δείγματα από 16 ξένες χώρες, δοκιμάστηκαν από διακεκριμένους κριτές κάτω από ιδανικές συνθήκες και αξιολογήθηκαν με διεθνή κριτήρια, μέσω ενός σύγχρονου, καινοτόμου ψηφιακού συστήματος με tablets, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα με τη γευσιγνωσία των ελαιολάδων, στον Athena παραβρέθηκαν τέσσερις καταξιωμένοι guests δοκιμαστές σεφ, η Ντίνα Νικολάου, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Νίκος Θωμάς και ο Γκίκας Ξενάκης, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του μοναδικού διεθνή διαγωνισμού ελαιολάδου στην Ελλάδα.

Την ανάπτυξη, εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη της ψηφιακής υπηρεσίας αναλαμβάνει η εταιρεία τεχνολογίας Dataqube, μητρική εταιρεία της All-Restaurants.gr.

ψηφιακη ψηφοφορια μεσω tablet

Η DATAQUBE, παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές που διασυνδέονται μεταξύ τους, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη εποχή και το διαδίκτυο. Κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας, διαφημιστικές, εταιρείες παραγωγής και Δημόσιοι οργανισμοί συνεργάζονται με την Dataqube, για τον σχεδιασμό ψηφιακών έργων υψηλών απαιτήσεων που υλοποιούνται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους .

ψηφιακη ψηφοφορια μεσω tablet

Ο διαγωνισμός συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους πιο σημαντικούς του κόσμου και είναι σίγουρα ο πιο δυναμικά ανερχόμενος, αποτέλεσμα της σοβαρής οργάνωσής του από την εταιρεία Vinetum.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Athena www.athenaoliveoil.gr

Περισσότερες Πληροφορίες για το ψηφιακό σύστημα αξιολόγησης: Dataqube 2109602908, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.