Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10-07-2023

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Περισσότερα
RIDE BAR

10-07-2023

RIDE BAR

νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

01-06-2023

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
WINELATES...

31-05-2023

WINELATES...

οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα

Περισσότερα
PHARAOH RESTAURANT

05-05-2023

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές Αλχημίες Open Tv

CHEESECAKE ΜΕ SALTED CARAMEL

Ποιος δεν αγαπάει το cheesecake; Ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό είναι πάντα η ιδανική επιλογή και για το εορταστικό τραπέζι.
WINE MATCH με τι κρασί να το απολαύσουμε;Το Vinsanto Canava Roussos, με γεύση στην οποία κυριαρχεί το άρωμα καμένης καραμέλας θα δέσει όσο λίγα επιδόρπια κρασιά με αυτό το cheesecake με αλατισμένη καραμέλα. Η αλμύρα της δεν θα πει όχι στις μυρωδιές ξηρών καρπών του κρασιού, τις οποίες αγαπά. Αλλιώς δεν θα αλατίζαμε τους ξηρούς καρπούς. Η δε υψηλή οξύτητα που έχουν κατά κανόνα τα Vinsanto θα αντιπαρατεθεί με επιτυχία με τη λιπαρή κρέμα, ισορροπώντας εξαιρετικά τον ευτυχισμένο ουρανίσκο που θα γευτεί το γλυκό αυτό συνδυασμό. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!


Υλικά για τη βάση

  • 100 γρ. βούτυρο LURPAK λιωμένο
  • 30 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
  • 150 γρ. μπισκότα τριμμένα
  • 75 γρ. ζάχαρη
  • 40 γρ. αλεύρι
  • Υλικά για την κρέμα
  • 600 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
  • 4 αβγά βιολογικά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA
  • 230 γρ. salted caramel
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
VINSANTO CANAVA ROUSSOS

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το νερό. Ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 5 εκ. Πιέζουμε τη ζύμη καλά με την παλάμη μας,  προσέχοντας να μην υπάρχουν κενά, και δημιουργούμε μία ομοιόμορφη βάση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHEESECAKE

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό το φρέσκο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και την salted caramel και ανακατεύουμε (όχι πολύ), ώστε να πετύχουμε μία λεία κρέμα. Προσθέτουμε ένα- ένα τα αβγά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω από τη βάση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με επιπλέον salted caramel. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.