Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

09-10-2025

ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα κρασιά του κόσμου. Έκθεση αφιερωμένη στον παγκόσμιο αμπελώνα!

Περισσότερα
GARUM Conteporary Asian Fusion Cuisine

09-10-2025

GARUM Conteporary Asian Fusion Cuisine

Ένα πολυτελές μέρος γευστικής συνάντησης του ελληνικού με τον ασιατικό πολιτισμό!

Περισσότερα
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

08-10-2025

ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας 

Περισσότερα
ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

  • 1 κ.σ φρέσκο βούτηρο
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο (Εμείς στη συνταγή μας βάλαμε το Πρασινέλαιο του Κακόβατου από την Ηλεία)
  • 1 μεγάλο πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 6 μεγάλα καρότα
  • 1 πατάτα
  • 1 ⅓ λίτρο ζωμό κοτόπουλου
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο
  • 1 κοφτό κ.γλ μοσχοκάρυδο ή παραπάνω αν το θέλετε περισσότερο spicy
  • αλάτι
  • φρέσκο πιπέρι

Προεραιτικά:
1 συσκευασία τυρί κρέμα
2 -3 φυλλαράκια μαϊντανό
κρουτον

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το βούτηρο. Σωτάρουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε το ζωμό. Τα αφήνουμε για περίπου 30 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Τα αφήνουμε να βράσουν άλλα περίπου 10 λεπτά να μαλακώσουν αρκετά  και να έχουν πιει το νερό τους.
  • Βγάζουμε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας και αλέθουμε τα λαχανικά μας στο μπλέντερ. Σε αυτό το σημείο αν είναι πολύ αραιή τοποθετούμε τη σούπα στην κατσαρόλα και την αφήνουμε να πάρει μία βράση για να πυκνώσει και να γίνει βελούδινη. Αν είναι πολύ πηχτή συμπληρώνουμε λίγο ζωμό. 
  • Μοιράζουμε σε μπωλάκια και προεραιτικά τοποθετούμε στη μέση μια κουταλιά σούπας τυρί κρέμα, μερικά κρουτόν και από πάνω 2-3 φυλλαράκια μαιντανό.

WINE MATCHES

Αν οπωσδήποτε θέλετε να ταιριάξετε κάποιο κρασί με τη σούπα αυτή,  παρότι οι σούπες γενικά δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι με τα κρασιά, θα σας προτείναμε  για αυτή την κρεμώδη και πικάντικη γεύση ένα riesling.