ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου | Εστιατόριο Βαρούλκο
Μια συνταγή που θα σας ενθουσιάσει από τον Λευτέρη Λαζάρου | Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. καραβίδες
- 400 γρ. rigatoni
- 100 γρ. ζωμό λαχανικών
- 60 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης
- 120 γρ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρό καρέ
- 100 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη σε ψιλό καρέ
- 10 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 γρ. μπούκοβο
- 3 γρ. αλάτι
- 1 γρ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς που θα σας συναρπάσουν.





















