Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

  Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι κρεμώδες, αρωματικό και με βάθος στη γεύση.

Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας, το συναντάμε πλέον στις περισσότερες κουζίνες του κόσμου με χιλιάδες παραλλαγές σε υλικά, χρώματα και γεύσεις. Ριζότο αλά μιλανέζε, ριζότο με γαρίδες ή κοτόπουλο, ριζότο παντζαριού με εντυπωσιακό χρώμα και η λίστα δεν σταματά!

Ακολούθησε την συνταγή ριζότο μανιταριών και θα μπορείς και εσύ να το κάνεις βήμα-βήμα! Δεν χρειάζεται να έχεις όλα τα υλικά της συνταγής, μπορείς να το τροποποιήσεις εύκολα με βάση τις αγαπημένες σου γεύσεις.
Μάθετε περισσότερα για τον Αγάπιο Παμπουκίδη στην ενότητα Top Chefs στο all-restaurants.gr.

Ακολουθήστε τη La Chef Levi σε Facebook & Instagram.

ΥΛΙΚΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 | ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 3 /5 |  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 60 λεπτά

Για το ριζότο

  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 1 τεμ. κρεμμύδι μέτριο
  • 250 γρ. ρύζι για ριζότο (Αρμπόριο, Καρνερόλι, Βιολόνε – Νάνο)
  • 750 ml ζωμό κοτόπουλο
  • 100 γρ. παρμεζάνα reggiano τριμμένη
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 1 τεμ. άσπρη τρούφα μικρή
  • 1 τεμ. φρέσκο πορτσίνι μεγάλο
  • Άγρια σπαράγγια
  • 100 γρ. μανιτάρι κοτόπουλο του δάσους (Laetiporus Sulphureus)
  • 100 ml λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το ΡΙΖΟΤΟ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα άγρια μανιτάρια.
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι έως ότου γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να γυαλίσει και να πάρει πολύ καλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τα άγρια μανιτάρια. Μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το λευκό κρασί.
Ανακατεύουμε και όταν στεγνώσει το ρύζι ξεκινάμε να προσθέτουμε τον ζωμό λίγο – λίγο ανακατεύοντας συνεχώς.
Όταν βράσει το ρύζι μας, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα άγρια σπαράγγια και το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε στο τέλος την παρμεζάνα και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Διαδικασία για το στήσιμο

Τοποθετούμε το ριζότο όμορφα στο πιάτο και στολίζουμε με flakes παρμεζάνας και τρούφας. Προαιρετικά χρησιμοποιούμε αποξηραμένα βρώσιμα άνθη και φύλλα χρυσού.

Η επιλογή των πρώτων υλών αποτελεί κλειδί για την ιταλική αλλά και για κάθε κουζίνα. Για την συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε φρέσκα μανιτάρια και μοσχομυριστή τρούφα από τους ειδικούς της Fungihellas.