Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

DRINK PINK ROSE WINE EXTRAVAGANZA 2022

08-05-2022

DRINK PINK ROSE WINE EXTRAVAGANZA 2022

Κυριακή 29 Μαΐου 2022, 11:00-18:00, Ζάππειο Μέγαρο

Περισσότερα
ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ @ ΟΙΝΟΙ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

24-03-2022

ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ @ ΟΙΝΟΙ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

ένα υπέροχο δυνατό, γεμάτο και τολμηρό  κρασί.

Περισσότερα
S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

16-03-2022

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

Ο διεθνής διαγωνισμός γαστρονομίας δίνει την ευκαιρία σε νέους Έλληνες chefs να ξεχωρίσουν

Περισσότερα
MFLAVOURS ATHENS CAPITAL HOTEL

15-03-2022

MFLAVOURS ATHENS CAPITAL HOTEL

Art de la table με εκρηκτικούς γευστικούς συνδυασμούς στο cosmopolitan “MFlavours”

Περισσότερα
ΑΘΙΚΤΟΙ ΟΙΝΟΙ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

15-02-2022

ΑΘΙΚΤΟΙ ΟΙΝΟΙ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Ο Συνεταιρισμός της Σάμου καινοτομεί με την νέα σειρά οίνων ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης.

Περισσότερα
APHRODITE RESTAURANT | ΒΡΑΒΕΙΟ

14-02-2022

APHRODITE RESTAURANT | ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο καλύτερος Ελληνικός γαστρονομικός προορισμός  για το 2022

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού!

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Σαρκώδες, καλοδομημένο, με αισθητές αλλά αριστοκρατικές τανίνες

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ  2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα πολύπλοκο πικάντικο Chardonnay

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα εκφραστικό και βραβευμένο λευκό κρασί

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα γεμάτο κρασί από δύο αυτόχθονες ποικιλίες

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα κομψό βιολογικό αρωματικό κρασί

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Οι ελληνικές ποικιλίες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την δυναμική...

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

Η Ρετσίνα που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ RESTAURANTS

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

  Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι κρεμώδες, αρωματικό και με βάθος στη γεύση.

Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας, το συναντάμε πλέον στις περισσότερες κουζίνες του κόσμου με χιλιάδες παραλλαγές σε υλικά, χρώματα και γεύσεις. Ριζότο αλά μιλανέζε, ριζότο με γαρίδες ή κοτόπουλο, ριζότο παντζαριού με εντυπωσιακό χρώμα και η λίστα δεν σταματά!

Ακολούθησε την συνταγή ριζότο μανιταριών και θα μπορείς και εσύ να το κάνεις βήμα-βήμα! Δεν χρειάζεται να έχεις όλα τα υλικά της συνταγής, μπορείς να το τροποποιήσεις εύκολα με βάση τις αγαπημένες σου γεύσεις.
Μάθετε περισσότερα για τον Αγάπιο Παμπουκίδη στην ενότητα Top Chefs στο all-restaurants.gr.

Ακολουθήστε τη La Chef Levi σε Facebook & Instagram.

ΥΛΙΚΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 | ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 3 /5 |  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 60 λεπτά

Για το ριζότο

  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 1 τεμ. κρεμμύδι μέτριο
  • 250 γρ. ρύζι για ριζότο (Αρμπόριο, Καρνερόλι, Βιολόνε – Νάνο)
  • 750 ml ζωμό κοτόπουλο
  • 100 γρ. παρμεζάνα reggiano τριμμένη
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 1 τεμ. άσπρη τρούφα μικρή
  • 1 τεμ. φρέσκο πορτσίνι μεγάλο
  • Άγρια σπαράγγια
  • 100 γρ. μανιτάρι κοτόπουλο του δάσους (Laetiporus Sulphureus)
  • 100 ml λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το ΡΙΖΟΤΟ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα άγρια μανιτάρια.
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι έως ότου γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να γυαλίσει και να πάρει πολύ καλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τα άγρια μανιτάρια. Μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το λευκό κρασί.
Ανακατεύουμε και όταν στεγνώσει το ρύζι ξεκινάμε να προσθέτουμε τον ζωμό λίγο – λίγο ανακατεύοντας συνεχώς.
Όταν βράσει το ρύζι μας, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα άγρια σπαράγγια και το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε στο τέλος την παρμεζάνα και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Διαδικασία για το στήσιμο

Τοποθετούμε το ριζότο όμορφα στο πιάτο και στολίζουμε με flakes παρμεζάνας και τρούφας. Προαιρετικά χρησιμοποιούμε αποξηραμένα βρώσιμα άνθη και φύλλα χρυσού.

Η επιλογή των πρώτων υλών αποτελεί κλειδί για την ιταλική αλλά και για κάθε κουζίνα. Για την συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε φρέσκα μανιτάρια και μοσχομυριστή τρούφα από τους ειδικούς της Fungihellas.