Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10-07-2023

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Περισσότερα
RIDE BAR

10-07-2023

RIDE BAR

νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

01-06-2023

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
WINELATES...

31-05-2023

WINELATES...

οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα

Περισσότερα
PHARAOH RESTAURANT

05-05-2023

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

  Το γνωστό σε όλους ριζότο είναι ένα εμβληματικό πιάτο της πλούσιας ιταλικής κουζίνας. Είναι κρεμώδες, αρωματικό και με βάθος στη γεύση.

Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας, το συναντάμε πλέον στις περισσότερες κουζίνες του κόσμου με χιλιάδες παραλλαγές σε υλικά, χρώματα και γεύσεις. Ριζότο αλά μιλανέζε, ριζότο με γαρίδες ή κοτόπουλο, ριζότο παντζαριού με εντυπωσιακό χρώμα και η λίστα δεν σταματά!

Ακολούθησε την συνταγή ριζότο μανιταριών και θα μπορείς και εσύ να το κάνεις βήμα-βήμα! Δεν χρειάζεται να έχεις όλα τα υλικά της συνταγής, μπορείς να το τροποποιήσεις εύκολα με βάση τις αγαπημένες σου γεύσεις.
Μάθετε περισσότερα για τον Αγάπιο Παμπουκίδη στην ενότητα Top Chefs στο all-restaurants.gr.

Ακολουθήστε τη La Chef Levi σε Facebook & Instagram.

ΥΛΙΚΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 | ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 3 /5 |  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 60 λεπτά

Για το ριζότο

  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 1 τεμ. κρεμμύδι μέτριο
  • 250 γρ. ρύζι για ριζότο (Αρμπόριο, Καρνερόλι, Βιολόνε – Νάνο)
  • 750 ml ζωμό κοτόπουλο
  • 100 γρ. παρμεζάνα reggiano τριμμένη
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 1 τεμ. άσπρη τρούφα μικρή
  • 1 τεμ. φρέσκο πορτσίνι μεγάλο
  • Άγρια σπαράγγια
  • 100 γρ. μανιτάρι κοτόπουλο του δάσους (Laetiporus Sulphureus)
  • 100 ml λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το ΡΙΖΟΤΟ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα άγρια μανιτάρια.
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι έως ότου γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να γυαλίσει και να πάρει πολύ καλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τα άγρια μανιτάρια. Μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το λευκό κρασί.
Ανακατεύουμε και όταν στεγνώσει το ρύζι ξεκινάμε να προσθέτουμε τον ζωμό λίγο – λίγο ανακατεύοντας συνεχώς.
Όταν βράσει το ρύζι μας, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα άγρια σπαράγγια και το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε στο τέλος την παρμεζάνα και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Διαδικασία για το στήσιμο

Τοποθετούμε το ριζότο όμορφα στο πιάτο και στολίζουμε με flakes παρμεζάνας και τρούφας. Προαιρετικά χρησιμοποιούμε αποξηραμένα βρώσιμα άνθη και φύλλα χρυσού.

Η επιλογή των πρώτων υλών αποτελεί κλειδί για την ιταλική αλλά και για κάθε κουζίνα. Για την συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε φρέσκα μανιτάρια και μοσχομυριστή τρούφα από τους ειδικούς της Fungihellas.