Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

10-07-2023

HELIOS ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Περισσότερα
RIDE BAR

10-07-2023

RIDE BAR

νέες εμπειρίες με ξεχωριστά events

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

01-06-2023

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
WINELATES...

31-05-2023

WINELATES...

οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα

Περισσότερα
PHARAOH RESTAURANT

05-05-2023

PHARAOH RESTAURANT

Natural Wines / Wood Fire Cooking

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ  | chef Στράτος Ιωσηφέλλης

και Βινεγκρέτ Παπαρουνόσπορου

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ από τον Chef ΣΤΡΑΤΟ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗ

Ο σολομός αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ψαριών χάρη εν μέρει στην πλούσια νόστιμη γεύση.Η πραγματική συμβολή του σολομού στην ανθρώπινη υγεία είναι η μεγάλη περιεκτικότητα του σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Σε αυτή τη συνταγή ο Chef Στράτος Ιωσηφέλλης, δημιουργεί μια άκρως θρεπτική, πλούσια δροσερή και άκρως απολαυστική σαλάτα με καπνιστό σολομό, που αποκτά ιδιαίτερη γευστική ένταση και εξωτικό χαρακτήρα από τον συνδυασμό των υλικών της.
https://www.stratosiosifellis.com/

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο Καπνιστό Σολομό σε φέτες
  • 1 πάστα Wasabi
  • 100 γρ. Chips Γαρίδας
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • 1 Κόκκινη Λόλα
  • 1 Γαλλικό Μαρούλι
  • 1 Ραντίτσιο
  • 1 Μάνγκο
  • 1 Αγριοράπανο
  • 1 Καρότο
  • 8 Φύλλα Ρυζιού
Βινεγκρέτ παπαρουνόσπορου:
  • 125 γρ. Μουστάρδα
  • 100 γρ. Ξύδι Κόκκινο
  • 5 γρ. Σκόνη Μουστάρδας
  • 5 γρ. Αλάτι
  • 125 γρ. Μέλι
  • 8 γρ. Σκόνη Τζίντζερ
  • 20 γρ. Παπαρουνόσπορο
  • 250 γρ. Ηλιέλαιο
  • 250 γρ. Ελαιόλαδο

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Πλένουμε πολύ καλά τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια.
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε το καρότο, το μάνγκο, το αγγούρι και το αγριοράπανο.
  • Τα κόβουμε σε ζουλιέν (μακρόστενα λεπτά ισομεγέθη κομμάτια).
  • Βρέχουμε ένα φύλλο ρυζιού, το βάζουμε σε μια καθαρή επιφάνεια και βάζουμε μέσα λίγο από όλα τα κομμένα υλικά μας, το τυλίγουμε όπως κάνουμε ένα ρολό και το κόβουμε με ένα μαχαίρι στο μέγεθος που θέλουμε.

Chips Γαρίδας

  • Για τα chips γαρίδας τα τηγανίζουμε λίγα λίγα σε μπόλικο λαδί.
  • Μόλις ανοίξουν τα αφαιρούμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να τα σερβίρουμε.

Πως στήνουμε το πιάτο μας:

  • Βάζουμε τα 5 ρολά με την σαλάτα που έχουμε και του τυλίγουμε με φέτα καπνιστού σολομό το καθένα .
  • Από πάνω βάζουμε την βινεγκρέτ, τα chips γαρίδας και μικρές σταγόνες από πάστα wasabi.

WINE MATCH

με τι κρασί θα το συνοδεύσεις!

Σε αυτό το πιάτο ο καπνιστός σολομός προσεγγίζεται με εξωτική διάθεση. Ένα λευκό ξηρό κρασί με μακρά παραμονή αρωμάτων είναι το ιδανικό ταίρι. Το Gewurztraminer από το  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, θα ισσοροπήσει τη λιπαρότητα του σολομού, ενώ η έντονη επίγευσή του θα σταθεί επάξια απέναντι στις εξωτικές πινελιές της πάστας wasabi, του μάνγκου και της βινεγκρέτ με τζίντζερ που συνθέτουν το πιάτο.pantos-Gewurztraminer