Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

09-10-2025

ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα κρασιά του κόσμου. Έκθεση αφιερωμένη στον παγκόσμιο αμπελώνα!

Περισσότερα
GARUM Conteporary Asian Fusion Cuisine

09-10-2025

GARUM Conteporary Asian Fusion Cuisine

Ένα πολυτελές μέρος γευστικής συνάντησης του ελληνικού με τον ασιατικό πολιτισμό!

Περισσότερα
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

08-10-2025

ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας 

Περισσότερα
ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές Αλχημίες Open Tv

Επεισόδειο 5

https://youtu.be/CchnOTKBbbc

Από τον Στέλιο Παρλάρο

Το πιο ζουμερό brownie που έχετε φανταστεί κρύβει μέσα του μια γενναία δόση ξηρών καρπών και απογειώνεται όταν πέφτει πάνω του προκλητικά μια πανεύκολη και λαχταριστή σος ζεστής σοκολάτας. Στο ίδιο Video την προσοχή μας τραβάει ακόμα ένα κέικ με τσένταρ και σύκα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αλμυρά. Μια παλιά γαλλική τεχνική, η pâte à bombe, χρησιμοποιείται σε μια σύγχρονη εκτέλεση και το αποτέλεσμα είναι μια αέρινη μους σοκολάτας.

Υλικά για brownie

  • 180 γρ. βούτυρο LURPAK 100 γρ. σοκολάτα 66% κακάο VALRHONA
  • 3 αβγά βιολογικά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή 85 γρ. αλεύρι
  • 360 γρ. ξηροί καρποί (π.χ. σταφίδες, κράνμπερις, φιστίκι)

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα αβγά.
Ενσωματώνουμε το μείγμα της σοκολάτας με το μείγμα των αβγών.
Ρίχνουμε το αλεύρι και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χάρτι τον πάτο ενός ταψιού διαμέτρου 22 εκ. και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 25 λεπτά.
Συνοδεύουμε με σος ζεστής σοκολάτας (βλ. σχετική συνταγή: http://steliosparliaros.gr/ekpompi/sauce-zestis-sokolatas