Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

BAGATELLE ATHENS ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

20-11-2025

BAGATELLE ATHENS ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Bagatelle Athens x Jeroboam: Μία βραδιά γαλλικής φινέτσας με τα κρασιάτης Famille Perrin

Περισσότερα
ΑΦΡΟΣ & ΝΕΚΤΑΡ

19-11-2025

ΑΦΡΟΣ & ΝΕΚΤΑΡ

Ένα μοναδικό ραντεβού των οινόφιλων με τις μαγευτικές φυσαλίδες των αφρωδών και τη βελούδινη ζεστασιά...

Περισσότερα
BASE GRILL Διάφραγμα Μοσχαριού

06-11-2025

BASE GRILL Διάφραγμα Μοσχαριού

Εκπληκτικό εστιατόριο με κοπές, με υψηλή, σταθερή και διαχρονική αξία.

Περισσότερα
YELLOW - Μενταγιόν από φιλέτο νεαρού μοσχαριού

06-11-2025

YELLOW - Μενταγιόν από φιλέτο νεαρού μοσχαριού

Το Yellow είναι πάντα η αφορμή για να μοιραστείς κάτι όμορφο!

Περισσότερα
TELEMACHOS ATHENS Chateaubriand Φιλέτο

06-11-2025

TELEMACHOS ATHENS Chateaubriand Φιλέτο

Ψημένο ακριβώς όπως του αξίζει, είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν την κορυφαία ποιότητα κρέατος

Περισσότερα
ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

09-10-2025

ORBIS VINI. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα κρασιά του κόσμου. Έκθεση αφιερωμένη στον παγκόσμιο αμπελώνα!

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΠΑΒΛΟΒΑ

ΠΑΒΛΟΒΑ | chef Στράτος Ιωσηφέλλης

με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό

ΠΑΒΛΟΒΑ από τον Chef ΣΤΡΑΤΟ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗ

Η Πάβλοβα είναι ένα επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα. Είναι ένα επιδόρπιο με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό που συνήθως γαρνίρεται με φρούτα και κατά προτίμηση με σαντιγί.
https://www.stratosiosifellis.com/

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη μαρέγκα:
    100 γρ. Ασπράδι Αυγού
  • 100 γρ. Ζάχαρη
  • 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη
  • 5 γρ. Ξύσμα Λεμονιού
  • 10 γρ. Ξύδι
  • 1 πρέζα
  • Αλάτι
Για το γέμισμα και το γαρνίρισμα:
  • 500 γρ. Φράουλες, κομμένες σε φέτες
  • 500 γρ. Κρέμα Γάλακτος Ζαχαροπλαστικής,
για να κάνουμε σαντιγί
  • 40 γρ. Άχνη
  • 20 γρ. Κονιάκ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς.
  • Βάζουμε τα ασπράδια στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα όπου να στέκονται οι κορυφές του.
  • Αμέσως μετά αρχίζουμε να προσθέτουμε με ένα κουτάλι της σούπας την ζάχαρη, την άχνη, το ξύδι, το αλάτι και το ξύσμα λεμονιού, όσο το μίξερ είναι ακόμα στην δυνατή ένταση.
  • Περνούμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ. Βάζουμε λαδόκολλά σε δυο ταψιά και κάνουμε το σχέδιο που μας αρέσει. Ακολουθούμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και για τη δεύτερη μαρέγκα.
  • Στη συνέχεια βάζουμε τις 2 μαρέγκες στον φούρνο σε διαφορετικά ύψη. Μετά από 1 1/2 ώρα κλείνουμε τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να τις βγάλουμε από εκεί.
  • Ο φούρνος δεν πρέπει να ανοίξει από τη στιγμή που οι μαρέγκες θα μπουν στον φούρνο αλλά και μέχρι να βγουν, ιδανικά για να είστε σίγουροι ότι είναι κρύες καλύτερα να ανοίξετε τον φούρνο το άλλο πρωί.
  • Όταν οι μαρέγκες είναι κρύες θα χρειαστεί να κάνουμε τη γέμιση με τις φράουλες και τη σαντιγί. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και το κονιάκ.
  • Αφαιρούμε την μαρέγκα από τη λαδόκολλα και την απλώνουμε σε μια επίπεδη πιατέλα αλείφοντας από πάνω τη γέμιση. Τέλος προσθέτουμε τις φράουλες.