Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

BEEF BAR BRUNCH IS BACK

27-09-2022

BEEF BAR BRUNCH IS BACK

Beefbar Athens Brunch is back!

Περισσότερα
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS

27-09-2022

ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS

Δύο από τα καλύτερα ταλέντα του κλάδου επιστρέφουν στην Ελλάδα για να διευθύνουν τα οκτώ...

Περισσότερα
JERAR

25-09-2022

JERAR

H Μπιστρονομία σε εξέλιξση με το νέο εστιατόριο JERAR

Περισσότερα
ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ @ ΟΙΝΟΙ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

24-03-2022

ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ @ ΟΙΝΟΙ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

ένα υπέροχο δυνατό, γεμάτο και τολμηρό  κρασί.

Περισσότερα
APHRODITE RESTAURANT | ΒΡΑΒΕΙΟ

14-02-2022

APHRODITE RESTAURANT | ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο καλύτερος Ελληνικός γαστρονομικός προορισμός  για το 2022

Περισσότερα
AMAYA ITAMESHI CUISINE

23-11-2021

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού!

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Σαρκώδες, καλοδομημένο, με αισθητές αλλά αριστοκρατικές τανίνες

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ  2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα πολύπλοκο πικάντικο Chardonnay

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα εκφραστικό και βραβευμένο λευκό κρασί

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα γεμάτο κρασί από δύο αυτόχθονες ποικιλίες

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα κομψό βιολογικό αρωματικό κρασί

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Οι ελληνικές ποικιλίες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την δυναμική...

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

Η Ρετσίνα που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ RESTAURANTS

ΠΑΒΛΟΒΑ

ΠΑΒΛΟΒΑ | chef Στράτος Ιωσηφέλλης

με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό

ΠΑΒΛΟΒΑ από τον Chef ΣΤΡΑΤΟ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗ

Η Πάβλοβα είναι ένα επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα. Είναι ένα επιδόρπιο με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό που συνήθως γαρνίρεται με φρούτα και κατά προτίμηση με σαντιγί.
https://www.stratosiosifellis.com/

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη μαρέγκα:
    100 γρ. Ασπράδι Αυγού
  • 100 γρ. Ζάχαρη
  • 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη
  • 5 γρ. Ξύσμα Λεμονιού
  • 10 γρ. Ξύδι
  • 1 πρέζα
  • Αλάτι
Για το γέμισμα και το γαρνίρισμα:
  • 500 γρ. Φράουλες, κομμένες σε φέτες
  • 500 γρ. Κρέμα Γάλακτος Ζαχαροπλαστικής,
για να κάνουμε σαντιγί
  • 40 γρ. Άχνη
  • 20 γρ. Κονιάκ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς.
  • Βάζουμε τα ασπράδια στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα όπου να στέκονται οι κορυφές του.
  • Αμέσως μετά αρχίζουμε να προσθέτουμε με ένα κουτάλι της σούπας την ζάχαρη, την άχνη, το ξύδι, το αλάτι και το ξύσμα λεμονιού, όσο το μίξερ είναι ακόμα στην δυνατή ένταση.
  • Περνούμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ. Βάζουμε λαδόκολλά σε δυο ταψιά και κάνουμε το σχέδιο που μας αρέσει. Ακολουθούμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και για τη δεύτερη μαρέγκα.
  • Στη συνέχεια βάζουμε τις 2 μαρέγκες στον φούρνο σε διαφορετικά ύψη. Μετά από 1 1/2 ώρα κλείνουμε τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να τις βγάλουμε από εκεί.
  • Ο φούρνος δεν πρέπει να ανοίξει από τη στιγμή που οι μαρέγκες θα μπουν στον φούρνο αλλά και μέχρι να βγουν, ιδανικά για να είστε σίγουροι ότι είναι κρύες καλύτερα να ανοίξετε τον φούρνο το άλλο πρωί.
  • Όταν οι μαρέγκες είναι κρύες θα χρειαστεί να κάνουμε τη γέμιση με τις φράουλες και τη σαντιγί. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και το κονιάκ.
  • Αφαιρούμε την μαρέγκα από τη λαδόκολλα και την απλώνουμε σε μια επίπεδη πιατέλα αλείφοντας από πάνω τη γέμιση. Τέλος προσθέτουμε τις φράουλες.