Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ecstaSEA @ VAROULKO

Σε μια ταινία με τίτλο "Ecstasea γεύσης" βρεθήκαμε πρωταγωνιστές και παίξαμε με πιάτα που πάντρευαν τις γαστρονομικές κουλτούρες της Ασίας της Ευρώπης και της Ελλάδας

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan ) και Λευτέρης Λαζάρου ένωσαν  τη δημιουργικότητα με την παράδοση σε ένα ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο  menu το οποίο και το παρουσιάζουμε

  • Rakkan Fresh Seafood  Salad: Πράσινη σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαυράκι μια καλή εισαγωγή με ένα ευπαρουσίαστο πιάτο.

  • King Crab Tartar: Βασιλικό καβούρι με tobico, truffle yuzu sauce, αβοκάντο, μάνγκο και κανταΐφι. Το μάνγκο με τις νότες εσπεριδοειδών του yuzu αρωμάτιζαν τη λευκή  βασιλική  σάρκα του καβουριού δίνοντας ένταση και γαστρονομικό ενδιαφέρον στο πιάτο.

  • Μαύρος Μπακαλιάρος με πουρέ πατάτας, Flakes αγγινάρας, Μωβ πατάτας και σάλτσα Σαμπάνιας με μίσο.

  • Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας με crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από passion fruit και πέρλες από σοκολάτα. Ένας πολύ νόστιμος και αμαρτωλός πειρασμός.

 

 

Απο το Βαρούλκο απολαύσαμε:

  • Καρπάτσιο λαυράκι μαριναρισμένο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ανάλαφρη σάρκα απο λαυράκι μαριναρισμένη σε λάδι, λεμόνι και φύκια. Μια ecstasea στον ουρανίσκο.

  • Ψητή σουπιά με λάδι κυμίνου

  • Χριστόψαρο με τσορίθο και ταμπουλέ κουνουπιδιού. Ένα πιάτο με χρώματα, αρώματα και ένταση στη γεύση. Το τσορίθο σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό που έχουμε δοκιμάσει, αγκάλιαζε τρυφερά το χριστόψαρο και του έδινε χάρη, χωρίς να καπελώνει την ανάλαφρη γεύση της πρώτης ύλης του ψαριού.

  • Κύβο λεμονιού με σορπέ lychee και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα
  • Τι να πούμε για αυτό το επιδόρπιο...ότι ζητήσαμε ο κάθε ένας και απο ένα νομίζω τα περιγράφει όλα.

Το μενού γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο στα εστιατόρια Rakkan και Varoulko τις 4 Πέμπτες του Μαίου 07.14.21 & 28 με 58€ το άτομο.

 

Rakkan::Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, Τηλέφωνο: 21 0808 7941

Βαρούλκο:: Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο, τηλέφωνο: 210 5228400