Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ANCHOR TO SOMETHING SPECIAL,MEET MOORINGS!

Σεπτέμβρης... και είχα ήδη μετρήσει μερικές μέρες επιστροφής από τις διακοπές μου όταν με χαρά παρέλαβα μια πρόσκληση για την παρουσίαση του ανακαινισμένου Moorings.
Με την είσοδό μου στον minimal ισόγειο  χώρο του Moorings ένιωσα σαν να αναδύομαι μέσα απο τη θάλασσα κάτι που δικαιολογείται απο την τοποθεσία του... βρίσκεται στο καλύτερο σημείο στη Μαρίνα του Λαιμού της Βουλιαγμένης "ξεφυτρώνοντας" κυριολεκτικά μέσα από την θάλασσα.

 

Τα Maki Sushi Rolls τετράγωνου σχήματος ρολλάκια με θαλασσινά σε 3 διαφορετικές εκδοχές με καλωσόρισαν ευχάριστα με  ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την παρουσίαση της γαρίδας γύρω απο την οποία ήταν τυλιγμένο το vinegared κολλώδες ρύζι συνοδεία φυκιών.

Η δροσερή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί ψηµένο στο φούρνο, καβουρδισµένη αµυγδαλόψιχα
& vinaigrette καρυδιού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ το Tαρτάρ φρέσκου σολομού με αβοκάντο, εξίταρε τον ουρανίσκο μου καθώς ανακάλυπτα γευστικά νότες από τζίντζερ,  lime & γλυκιά σάλτσα σόγιας.

Στο Carpaccio από φιλέτο µοσχάριου µε παλαιωµένο balsamico
αρωµατισµένο µε πορτοκάλι αν και αναδεικνύονταν η πολύ φρέσκια ύλη του φιλέτου, θα προτιμούσα να νιώθεις λίγο περισσότερο το άρωμα του πορτοκαλιού ή κάποιου επιλεγμένου μπαχαριού.

Ένα απο τα πιο δημοφιλή πιάτα στο Mooring που στον κατάλογο του μετράει έτη, είναι οι «Μποµπονιέρες» µε γαρίδα. Σοφή η κίνηση να υπάρχει ακόμα και σήμερα στο μενού του γιατί πραγματικά το τραγανό αυτό πουγκάκι με την σαρκώδη γαριδούλα και το τυρί φιλαδέλφεια σε συναρπάζει.


Η Μεσόγειος πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για το κυρίως πιάτο με Φιλέτο φαγκρί γεμιστό με ντομάτα, μαύρες ελιές & κάπαρη.
Η  άσπρη σάρκα του ψαριού ψημένη στην εντέλεια, κρατούσε όλους τους χυμούς της και φλέρταρε με την σπιρτάδα της ελιάς και της κάππαρης με αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό γευστικό τελειώμα.

Δοκίμασα και τα δύο επιδόρπια που μας προσέρφεραν. Τούρτα Semi freddo µε λευκή και bitter σοκολάτα &
Cheescake µε ανθότυρο και γλυκό κουταλιού βύσσινο.Γράφω μια φράση "θέλεις κι άλλο από όποιο και αν δοκιμάσεις"


Κανείς θα περίμενε διαβάζοντας οτι κάπου εδώ ολοκληρώσαμε.
Ελα όμως που το καλύτερο μας το άφησαν για το τέλος...

Στο μοναδικό Roof Terrace, που μας οδήγησαν, με θέα στο απέραντο γαλάζιο να σε ταξιδεύει, δοκιμάσαμε signature coctails και αφήσαμε τις αισθήσεις μας να ταξιδέψουν με την σκέψη ότι σύντομα θα ξαναγυρνούσαμε σ’ αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, ΤΚ 16671, Τηλ: 210 9670659, 210 8961310
www.moorings.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / https://www.facebook.com/moorings.gr

 

...απο την Γεωργία Μπαμπαράκου