Γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!!!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και ΠρωτοχρονιάςΑπό τις 4  Δεκεμβρίου οι εορταστικές προτάσεις, τα Χριστουγεννιάτικα μενού, τα Parties, τα γιορτινά Christmas live και τα μεγάλα galla Christmas Dinner!!! Συναρπαστικές προτάσεις και ιδέες για τα καλύτερα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Ρεβεγιον Πρωτοχρονιάς.
Μάθετε τα πάντα για τα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία ...στο γευστικότερο οδηγό της Ελλάδας.
Eνημερωθείτε για τα εορταστικά μενού των εστιατορίων, το κόστος, τα parties, κλείστε τραπέζι and Let`s Celebrate!!!
Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και περιπλανηθείτε σε ένα γιορτινό ταξίδι με αφετηρία τα καλύτερα εστιατόρια και σταθμό τα καλύτερα ξενοδοχεία... για τα πιο γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 

christmas cardΑν έχεις εστιατόριο, στείλε μας το μενού  ή τις εορταστικές προτάσεις.

Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2023

26-11-2023

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2023

«Η αέρινη ζωηράδα των φυσαλίδων και η ζεστασιά της γλυκύτητας σε μία έκθεση»

Περισσότερα
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ 2023

17-11-2023

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ 2023

Οι πιο ακριβές τανίνες στο ποτήρι σας

Περισσότερα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2023

10-11-2023

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 50 GREAT GREEK WINES | 2023

23-10-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 50 GREAT GREEK WINES | 2023

Η πολυαναμενόμενη λίστα 50 Great Greek Wines - The List | 2023 ανακοινώθηκε με απόλυτη επιτυχία...

Περισσότερα
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BRUNCH ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

18-10-2023

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BRUNCH ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Ενδώστε σε ένα μεσογειακό αριστούργημα κάθε κυριακή στο Mercato στο Four Seasons Astir Palace Hotel...

Περισσότερα
GALLERIE CAFE ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ APERITIVO

09-10-2023

GALLERIE CAFE ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ APERITIVO

Aperitivo Menu, από τις 17:00 έως τις 20:00

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκλεπτυσμένα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα  μοσχάτου (ροζ τριαντάφυλλα) μαζί με ...

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΚΕΙΚ ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΚΕΙΚ ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

από την Γεωργία Μπαμπαράκου- All-Rstaurants.gr

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

από τον Θεόδωρο Τζανή, Chef at Hinds Head, London 1*...

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

από τον Executive Chef Παναγιώτη Μπουρτσουκλή | Nymfasia Resort |...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

με επικάλυψη σοκολάτας από την Γεωργία Μπαμπαράκου

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Πολίτικη βασιλόπιτα (τσουρέκι)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ANCHOR TO SOMETHING SPECIAL,MEET MOORINGS!

Σεπτέμβρης... και είχα ήδη μετρήσει μερικές μέρες επιστροφής από τις διακοπές μου όταν με χαρά παρέλαβα μια πρόσκληση για την παρουσίαση του ανακαινισμένου Moorings.
Με την είσοδό μου στον minimal ισόγειο  χώρο του Moorings ένιωσα σαν να αναδύομαι μέσα απο τη θάλασσα κάτι που δικαιολογείται απο την τοποθεσία του... βρίσκεται στο καλύτερο σημείο στη Μαρίνα του Λαιμού της Βουλιαγμένης "ξεφυτρώνοντας" κυριολεκτικά μέσα από την θάλασσα.

 

Τα Maki Sushi Rolls τετράγωνου σχήματος ρολλάκια με θαλασσινά σε 3 διαφορετικές εκδοχές με καλωσόρισαν ευχάριστα με  ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την παρουσίαση της γαρίδας γύρω απο την οποία ήταν τυλιγμένο το vinegared κολλώδες ρύζι συνοδεία φυκιών.

Η δροσερή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί ψηµένο στο φούρνο, καβουρδισµένη αµυγδαλόψιχα
& vinaigrette καρυδιού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ το Tαρτάρ φρέσκου σολομού με αβοκάντο, εξίταρε τον ουρανίσκο μου καθώς ανακάλυπτα γευστικά νότες από τζίντζερ,  lime & γλυκιά σάλτσα σόγιας.

Στο Carpaccio από φιλέτο µοσχάριου µε παλαιωµένο balsamico
αρωµατισµένο µε πορτοκάλι αν και αναδεικνύονταν η πολύ φρέσκια ύλη του φιλέτου, θα προτιμούσα να νιώθεις λίγο περισσότερο το άρωμα του πορτοκαλιού ή κάποιου επιλεγμένου μπαχαριού.

Ένα απο τα πιο δημοφιλή πιάτα στο Mooring που στον κατάλογο του μετράει έτη, είναι οι «Μποµπονιέρες» µε γαρίδα. Σοφή η κίνηση να υπάρχει ακόμα και σήμερα στο μενού του γιατί πραγματικά το τραγανό αυτό πουγκάκι με την σαρκώδη γαριδούλα και το τυρί φιλαδέλφεια σε συναρπάζει.


Η Μεσόγειος πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για το κυρίως πιάτο με Φιλέτο φαγκρί γεμιστό με ντομάτα, μαύρες ελιές & κάπαρη.
Η  άσπρη σάρκα του ψαριού ψημένη στην εντέλεια, κρατούσε όλους τους χυμούς της και φλέρταρε με την σπιρτάδα της ελιάς και της κάππαρης με αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό γευστικό τελειώμα.

Δοκίμασα και τα δύο επιδόρπια που μας προσέρφεραν. Τούρτα Semi freddo µε λευκή και bitter σοκολάτα &
Cheescake µε ανθότυρο και γλυκό κουταλιού βύσσινο.Γράφω μια φράση "θέλεις κι άλλο από όποιο και αν δοκιμάσεις"


Κανείς θα περίμενε διαβάζοντας οτι κάπου εδώ ολοκληρώσαμε.
Ελα όμως που το καλύτερο μας το άφησαν για το τέλος...

Στο μοναδικό Roof Terrace, που μας οδήγησαν, με θέα στο απέραντο γαλάζιο να σε ταξιδεύει, δοκιμάσαμε signature coctails και αφήσαμε τις αισθήσεις μας να ταξιδέψουν με την σκέψη ότι σύντομα θα ξαναγυρνούσαμε σ’ αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, ΤΚ 16671, Τηλ: 210 9670659, 210 8961310
www.moorings.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / https://www.facebook.com/moorings.gr

 

...απο την Γεωργία Μπαμπαράκου