Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

MATSUHISA ATHENS

MATSUHISA ATHENS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Κορυφαίος χειμερινός  restaurant προορισμός στον Αστέρα Βουλιαγμένης

MATSUHISA ATHENS, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η διαχρονική ποιότητα και οι υψηλές γεύσεις της κουζίνας του Nobu αναδεικνύουν το Matsuhisa Athens ως έναν από τους κορυφαίους χειμερινούς restaurant προορισμούς στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το cosy περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, καθιστά το πολυβραβευμένο εστιατόριο έναν κορυφαίο προορισμό και τη χειμερινή περίοδο για όσους ξεχωρίζουν την υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

matsuhisa athens food

Οι Κυριακές πλέον αναδεικνύονται σε ιδανικές «Matsuhisa Sundays», καθώς οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa Athens έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν early lunch κάθε Κυριακή στο αγαπημένο τους restaurant destination. Πέρα από το high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Umi Bar −του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa. Παράλληλα, φέτος το χειμώνα επιστρέφουν τα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου στο Matsuhisa Athens.

Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του Matsuhisa Athens να δοκιμάσουν ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού πέντε αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, συνδυάζοντάς το με τα κρασιά γνωστών παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην τιμή των 100€ ανά άτομο.

Οι οινοπαραγωγοί που θα συμμετέχουν φέτος στα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου στο Matsuhisa Athens είναι: Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη (4/11), Οινοποιείο Δαλαμάρα (11/11), Κτήμα Lacovino (18/11) και Κτήμα Οινοτρόπαι (25/11).

Φυσικά και τη χειμερινή περίοδο, οι λάτρεις της fusion κουζίνας του βραβευμένου Nobu στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα, τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List, και από την άνεση του σπιτιού τους, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων για το εστιατόριο και παραγγελιών

HOME FINE DINING: 210 896 0510

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00

www.matsuhisaathens.com