Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ με ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

LA CHEF LEVI | ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΠΑΒΛΟΒΑ

ΠΑΒΛΟΒΑ

με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

17-01-2022

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής ολοκληρώθηκε

Περισσότερα
AMAYA ITAMESHI CUISINE

23-11-2021

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Περισσότερα
ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

23-11-2021

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin  

Περισσότερα
COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

10-11-2021

COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

...με τους 4 κορυφαίους Βar Ambassadors του κόσμου!

Περισσότερα
GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

19-10-2021

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

Περισσότερα
MATSUHISA ATHENS

19-10-2021

MATSUHISA ATHENS

Κορυφαίος χειμερινός  restaurant προορισμός στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
CHATEAUX NICO LAZARIDI |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

CHATEAUX NICO LAZARIDI | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Σαρκώδες, καλοδομημένο, με αισθητές αλλά αριστοκρατικές τανίνες

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ  2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα πολύπλοκο πικάντικο Chardonnay

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Chardonnay με εξαιρετικό χαρακτήρα

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα γεμάτο κρασί από δύο αυτόχθονες ποικιλίες

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα φινετσάτο Βιδιανό από την Κρήτη

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα εκφραστικό και βραβευμένο λευκό κρασί

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα κομψό βιολογικό αρωματικό κρασί

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Οι ελληνικές ποικιλίες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την δυναμική...

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

Η Ρετσίνα που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

...από το Κτήμα Τσέλεπου

AVATON 2017 |  Βραβευμένο κόκκινο κρασί

AVATON 2017 | Βραβευμένο κόκκινο κρασί

...από το Κτήμα Γεροβασιλείου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Βενετσάνου

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

...από το οινοποιείο Παπαγιαννάκου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Χατζηδάκη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ RESTAURANTS

COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

COCKTAIL TASTING Avra bar |  Four Seasons Astir Palace

...με τους 4 κορυφαίους Βar Ambassadors του κόσμου!

COCKTAIL TASTING Avra bar |  Four Seasons Astir Palace | athens bar show

Τέσσερις  κορυφαίοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι mixologists, ο Philip Bischoff (Beverage Ambassador APAC, Four Seasons Bangkok), ο Valentino Longo (Head Bartender at Four Seasons Hotel at The Surf Club), ο Anton Windmar (Bar manager, The Cadier bar at Grand Hotel Stockholm), και ο Nikos Tachmazis (Head Bartender at Ten Trinity at Four Seasons London), δημιούργησαν εξαιρετικά signature cocktails, τα οποία δοκιμάσαμε στο γοητευτικό Avra bar του ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace Hotel Athens,  την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021.

cocktailtasting astir2021allrest

Με χαμόγελο διάπλατο ο Σουηδός Anton Windmar, μας ανέβασε στα σύννεφα με το Cloud, το cocktail που εμπεριέχει Michter's Bourbon, Cloudberries Honey  και champagne. Ένας εκρηκτικός και συνάμα φινετσάτος συνδυασμός.

Ο Windmar,  με πολυετή εμπειρία στο Bar Termini και το βραβευμένο Artesian Bar του Langham Hotel του Λονδίνου στο οποίο συμμετείχε και στη δημιουργία του γνωστού "most minimalistic menu" του Remy Savage,    είναι τώρα Bar Manager στο "The Cadier Bar" του ξενοδοχείου Grand Hotel στην Στοκχόλμη, διακεκριμένο το 2021 στα 50 καλύτερα discoveries list

cocktailtasting astir2021windmar

O Philip Bischoff  ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο βραβευμένο Bar de Paris και Amano του Βερολίνου. Συνέχισε ως Bar Manager στο Manhattan Bar του Regent Singapure Hotel, στην Σινγκαπούρη καταφέρνοντας  το όνομά του φιγουράρει για δύο συνεχόμενα έτη,  στις λίστες με τα 50 καλύτερα Bar του κόσμου. Ο Bischoff, μας αποκάλυψε το μυστικό της συνταγής του La Pampa, ενός signature cocktail από από Gin, Μέλι από Ευκάλυπτο και Κίτρο που προσωπικά ήταν πιο κοντά στις γευστικές μου προτιμήσεις.

 O  Valentino Longo, Head Bartender στο Four Seasons Hotel Miami Surf Club  μεταξύ άλλων μας είπε "οι περισσότεροι άνθρωποι που πάνε σε ένα εστιατόριο περιμένουν ευφάνταστες γεύσεις από έναν chef και όχι από έναν Bartender. Στόχος μου είναι να κάνω την έκπληξη"... και το πέτυχε.Βραβευμένος το 2020 με τον τίτλο του πιο Ευφάνταστου Bartender, μας ενθουσίασε με το Espana, ένα cocktail από Belvedere Vodka,Perfected Apple, Palo Cortado, Americano Cocchi.

O Έλληνας Νίκος Ταχμαζής, που ηγείται της ομάδας Bartenders στο  Bar Termini & 69 Colebrooke row καθώς βρίσκεται από το 2020  στο Four Seasons in London at Ten Trinity Square,  μας ετοίμασε το εκτπληκτικό Rhubard& Jasmin, ένα Cocktail  το οποίο ως βάση είχε  το Ελληνικό εκλεκτό, καινοτόμο απόσταγμα    O'Purist . Το όνομά του   προκύπτει από τον αναγραμματισμό της λέξης Tsipouro, που αποτελεί το DNA του και πρόκειται για ένα premium προιόν διπλής απόσταξης. Συνδυάστηκε με  Fermented Rhubarb, Jasmine και  Champagne. Εξαιρετικό Signature Cocktail  έχω να σας πω.

 

To Avra bar, στην καρδιά του Ναυσικά με τη μαγευτική θέα στο Σαρωνικό, που και φέτος το χειμώνα υπόσχεται να είναι το απόλυτο meeting point, φιλοξένησε αυτούς τους υπέροχους  Βar Ambassadors από τα πιο περιζήτητα και βραβευμένα bar στον κόσμο, στο πλαίσιο του Athens Bar Show. Τα cocktails που δοκιμάσαμε, συνοδεύτηκαν από περαστά healthy, sustainable  bites από το  menu του Avra.

Οικοδεσπότης αυτού του ξεχωριστού Avra Session, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Athens Bar Show με την ευγενική χορηγία των Cocchi, Belvedere και O/Puriπst, ήταν ο Harry Nikolaou (Avra & Mercato GM at Four Seasons Athens).