Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ, ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΤΑΤΑ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΕΖΕ με ΚΥΔΩΝΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

LA CHEF LEVI | ΤΑΡΤΑ ΑΧΛΑΔΙΟΥ

ΠΑΒΛΟΒΑ

ΠΑΒΛΟΒΑ

με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

17-01-2022

MEDITERRANEAN CHEF'S Competition 2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής ολοκληρώθηκε

Περισσότερα
AMAYA ITAMESHI CUISINE

23-11-2021

AMAYA ITAMESHI CUISINE

Japanese-Italian fusion κουζίνα στο Μικρολίμανο

Περισσότερα
ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

23-11-2021

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin  

Περισσότερα
COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

10-11-2021

COCKTAIL TASTING Avra bar | Athens Bar Show

...με τους 4 κορυφαίους Βar Ambassadors του κόσμου!

Περισσότερα
GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

19-10-2021

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

GOLDEN PHOENIX GLYFADA RE-OPENING

Περισσότερα
MATSUHISA ATHENS

19-10-2021

MATSUHISA ATHENS

Κορυφαίος χειμερινός  restaurant προορισμός στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
CHATEAUX NICO LAZARIDI |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

CHATEAUX NICO LAZARIDI | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

φινετσάτο, με ισορροπημένη οξύτητα και πολύπλοκη μύτη

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Σαρκώδες, καλοδομημένο, με αισθητές αλλά αριστοκρατικές τανίνες

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ  2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΗΔΥΣΜΑ ΔΡΥΟΣ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα πολύπλοκο πικάντικο Chardonnay

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση.

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OLYMPIOS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Chardonnay με εξαιρετικό χαρακτήρα

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΥΨΗ 2019 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ένα γεμάτο κρασί από δύο αυτόχθονες ποικιλίες

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

OENOPS ΒΙΔΙΑΝΟ 2018 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα φινετσάτο Βιδιανό από την Κρήτη

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα εκφραστικό και βραβευμένο λευκό κρασί

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΧΡΥΣΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ένα κομψό βιολογικό αρωματικό κρασί

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΓΑΛΑΡΙ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Οι ελληνικές ποικιλίες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την δυναμική...

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ

Η Ρετσίνα που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

GRIS DE NUIT | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

...από το Κτήμα Τσέλεπου

AVATON 2017 |  Βραβευμένο κόκκινο κρασί

AVATON 2017 | Βραβευμένο κόκκινο κρασί

...από το Κτήμα Γεροβασιλείου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Βενετσάνου

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 2019

...από το οινοποιείο Παπαγιαννάκου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 2017 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

...από το οινοποιείο Χατζηδάκη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ RESTAURANTS

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin

 

Το μεσογειακό εστιατόριο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin. Ο σεφ Luca Piscazzi και η ομάδα του αποκτούν το πολυπόθητο αστέρι για το ανατρεπτικό εστιατόριο, μόλις έξι μήνες μετά το άνοιγμά του.

Μόλις έξι μήνες αφότου ο σεφ Luca Piscazzi καλωσόρισε τους πρώτους του επισκέπτες στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το δημιουργικό μεσογειακό fine dining εστιατόριο κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin στον Οδηγό Michelin Greece 2021.
Ο γεννημένος στη Ρώμη σεφ ήξερε ότι ήθελε να γίνει σεφ από τότε που θα βοηθούσε τη γιαγιά του στην κουζίνα σε τρυφερή ηλικία. Στα 19 του, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη γαστρονομία και ετοίμασε αμέσως τις βαλίτσες του για το Λονδίνο.
Αν και μπορεί να μην το ήξερε εκείνη την εποχή, ένα αστέρι Michelin ήταν πάντα στα χαρτιά για τον Piscazzi. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάσημα εστιατόρια υψηλού κύρους, από τη Ρώμη μέχρι το Χονγκ Κονγκ και από το Πεκίνο μέχρι το Λονδίνο. Στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, υπήρξε ο Head Chef της πρωτοποριακής Γαλλίδας σεφ Anne-Sophie Pic στο εστιατόριό της La Dame de Pic London. Μέρος του Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, κέρδισε δύο αστέρια Michelin κατά τη διάρκεια της θητείας του Piscazzi.
«Αφού ήμουν επικεφαλής του La Dame de Pic London για τέσσερα χρόνια, ένιωσα την έντονη επιθυμία να επικεντρωθώ στη δική μου κουζίνα και ταυτότητα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Όταν συζήτησα τις βλέψεις μου με τη Four Seasons, η εταιρεία μου πρόσφερε την ευκαιρία να κάνω ακριβώς αυτό στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και αποδέχτηκα με ενθουσιασμό την προσφορά τους».
Ο Piscazzi άρχισε να διαμορφώνει τo συναρπαστικό concept του Pelagos τον Απρίλιο του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown στην Ελλάδα.
«Εστιάζω στην καινοτόμο και βιώσιμη προβολή εποχιακών τοπικών προϊόντων από τη γη και ιδιαιτέρως τη θάλασσα που μας περιβάλλει. Δεν με ενδιαφέρει να εφαρμόζω τεχνικές απλώς για να εντυπωσιάζω. Για μένα, το πιο σημαντικό στοιχείο ενός πιάτου είναι η γεύση του», λέει.
Στις 13 Μαΐου, η ομάδα του Pelagos φιλοξένησε περήφανα τους πρώτους καλεσμένους της, παρουσιάζοντας το μοναδικό του brand αντισυμβατικής μεσογειακής γαστρονομίας σε συνδυασμό με τo εκλεπτυσμένo αλλά χαλαρό service για το οποίο είναι γνωστή η Four Seasons.
«Το Four Seasons της Αθήνας μου παρείχε τεράστια υποστήριξη τον περασμένο χρόνο σε αυτό το ταξίδι που έφερε τόσο λαμπρά αποτελέσματα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Το λανσάρισμα του Pelagos έχει αποδειχθεί το μεγαλύτερο πάθος μου μέχρι στιγμής, ένα project στο οποίο έχω εναποθέσει τα χρόνια εμπειρίας μου στο να προσφέρω αξέχαστες γευστικές εμπειρίες».
Ο Piscazzi υπογραμμίζει το γεγονός ότι το αστέρι Michelin ήταν αποτέλεσμα βαθιάς αφοσίωσης και συγκέντρωσης από την ομάδα της κουζίνας, αλλά και την ομάδα του service του Pelagos με επικεφαλής τον διευθυντή εστιατορίου Cedric Vinckier.
«Εδώ στο Pelagos, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της Ελλάδας ως ενός παγκοσμίου επιπέδου γαστρονομικό προορισμό με τα υψηλότερα επίπεδα service. «Για εμάς τώρα, the sky is the limit», καταλήγει ο Piscazzi.

Το Pelagos είναι ανοιχτό Τρίτη έως Σάββατο από τις 7:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.
Για κρατήσεις, καλέστε στο +30 21 0890 1190 ή στείλτε email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.