Γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!!!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και ΠρωτοχρονιάςΑπό τις 7 Δεκεμβρίου οι εορταστικές προτάσεις, τα Χριστουγεννιάτικα μενού, τα Parties, τα γιορτινά Christmas live και τα μεγάλα galla Christmas Dinner!!! Συναρπαστικές προτάσεις και ιδέες για τα καλύτερα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Ρεβεγιον Πρωτοχρονιάς.
Μάθετε τα πάντα για τα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία ...στο γευστικότερο οδηγό της Ελλάδας.
Eνημερωθείτε για τα εορταστικά μενού των εστιατορίων, το κόστος, τα parties, κλείστε τραπέζι and Let`s Celebrate!!!
Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και περιπλανηθείτε σε ένα γιορτινό ταξίδι με αφετηρία τα καλύτερα εστιατόρια και σταθμό τα καλύτερα ξενοδοχεία... για τα πιο γιορτινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ρεβεγιόν στα Alpino Cucina Italiana

Ρεβεγιόν στα Alpino Cucina Italiana

...εμπνευσμένα πιάτα για την περίοδο εορτών στα δύο εστιατόρια.

Ρεβεγιόν στο Yellow

Ρεβεγιόν στο Yellow

...σε γιορτινή διάθεση και με εκπληκτικά μενού στην Κηφισιά.

Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2022

29-11-2022

ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ 2022

Ελάτε στην πιο... ευδαιμονική γευστική δοκιμή αφρωδών και γλυκών κρασιών

Περισσότερα
 MAPPEMONDE RESTAURANT BAR & LOUNGE

28-11-2022

MAPPEMONDE RESTAURANT BAR & LOUNGE

στο rooftop του Athens Capital Hotel, με μοναδική θέα και νέους γευστικούς πειρασμούς!

Περισσότερα
TSIFTIS

28-11-2022

TSIFTIS

μοντέρνο γαστροκουτούκι με ελληνική εμπνευσμένη κουζίνα που προκαλεί εθισμό!

Περισσότερα
THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

28-11-2022

THE ARCHITECTS OF TIME ALL DAY RESTAURANT BAR

νέο casual bar-restaurant με μεσογειακή δημιουργική κουζίνας και Signature Cocktails

Περισσότερα
ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ LIVE

27-11-2022

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ LIVE

...Διασκέδαση χωρίς όρια και νοστιμές που συναρπάζουν

Περισσότερα
IL CAPITANO ATENE RESTAURANT

24-11-2022

IL CAPITANO ATENE RESTAURANT

Σύγχρονο, cosy  και φιλόξενο με γεύσεις που συνδυάζουν την Ελληνική και την Ιταλική γαστρονομική κουλτούρα.

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΠΛΕΣ

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

QUICHE CRAB | ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΙ

από τον Θεόδωρο Τζανή, Chef at Hinds Head, London 1*...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

ΖΟΥΜΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

από τον Executive Chef Παναγιώτη Μπουρτσουκλή | Nymfasia Resort |...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

με επικάλυψη σοκολάτας από την Γεωργία Μπαμπαράκου

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Πολίτικη βασιλόπιτα (τσουρέκι)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα Ρεβεγιόν

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin

 

Το μεσογειακό εστιατόριο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin. Ο σεφ Luca Piscazzi και η ομάδα του αποκτούν το πολυπόθητο αστέρι για το ανατρεπτικό εστιατόριο, μόλις έξι μήνες μετά το άνοιγμά του.

Μόλις έξι μήνες αφότου ο σεφ Luca Piscazzi καλωσόρισε τους πρώτους του επισκέπτες στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το δημιουργικό μεσογειακό fine dining εστιατόριο κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin στον Οδηγό Michelin Greece 2021.
Ο γεννημένος στη Ρώμη σεφ ήξερε ότι ήθελε να γίνει σεφ από τότε που θα βοηθούσε τη γιαγιά του στην κουζίνα σε τρυφερή ηλικία. Στα 19 του, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη γαστρονομία και ετοίμασε αμέσως τις βαλίτσες του για το Λονδίνο.
Αν και μπορεί να μην το ήξερε εκείνη την εποχή, ένα αστέρι Michelin ήταν πάντα στα χαρτιά για τον Piscazzi. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάσημα εστιατόρια υψηλού κύρους, από τη Ρώμη μέχρι το Χονγκ Κονγκ και από το Πεκίνο μέχρι το Λονδίνο. Στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, υπήρξε ο Head Chef της πρωτοποριακής Γαλλίδας σεφ Anne-Sophie Pic στο εστιατόριό της La Dame de Pic London. Μέρος του Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, κέρδισε δύο αστέρια Michelin κατά τη διάρκεια της θητείας του Piscazzi.
«Αφού ήμουν επικεφαλής του La Dame de Pic London για τέσσερα χρόνια, ένιωσα την έντονη επιθυμία να επικεντρωθώ στη δική μου κουζίνα και ταυτότητα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Όταν συζήτησα τις βλέψεις μου με τη Four Seasons, η εταιρεία μου πρόσφερε την ευκαιρία να κάνω ακριβώς αυτό στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και αποδέχτηκα με ενθουσιασμό την προσφορά τους».
Ο Piscazzi άρχισε να διαμορφώνει τo συναρπαστικό concept του Pelagos τον Απρίλιο του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown στην Ελλάδα.
«Εστιάζω στην καινοτόμο και βιώσιμη προβολή εποχιακών τοπικών προϊόντων από τη γη και ιδιαιτέρως τη θάλασσα που μας περιβάλλει. Δεν με ενδιαφέρει να εφαρμόζω τεχνικές απλώς για να εντυπωσιάζω. Για μένα, το πιο σημαντικό στοιχείο ενός πιάτου είναι η γεύση του», λέει.
Στις 13 Μαΐου, η ομάδα του Pelagos φιλοξένησε περήφανα τους πρώτους καλεσμένους της, παρουσιάζοντας το μοναδικό του brand αντισυμβατικής μεσογειακής γαστρονομίας σε συνδυασμό με τo εκλεπτυσμένo αλλά χαλαρό service για το οποίο είναι γνωστή η Four Seasons.
«Το Four Seasons της Αθήνας μου παρείχε τεράστια υποστήριξη τον περασμένο χρόνο σε αυτό το ταξίδι που έφερε τόσο λαμπρά αποτελέσματα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Το λανσάρισμα του Pelagos έχει αποδειχθεί το μεγαλύτερο πάθος μου μέχρι στιγμής, ένα project στο οποίο έχω εναποθέσει τα χρόνια εμπειρίας μου στο να προσφέρω αξέχαστες γευστικές εμπειρίες».
Ο Piscazzi υπογραμμίζει το γεγονός ότι το αστέρι Michelin ήταν αποτέλεσμα βαθιάς αφοσίωσης και συγκέντρωσης από την ομάδα της κουζίνας, αλλά και την ομάδα του service του Pelagos με επικεφαλής τον διευθυντή εστιατορίου Cedric Vinckier.
«Εδώ στο Pelagos, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της Ελλάδας ως ενός παγκοσμίου επιπέδου γαστρονομικό προορισμό με τα υψηλότερα επίπεδα service. «Για εμάς τώρα, the sky is the limit», καταλήγει ο Piscazzi.

Το Pelagos είναι ανοιχτό Τρίτη έως Σάββατο από τις 7:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.
Για κρατήσεις, καλέστε στο +30 21 0890 1190 ή στείλτε email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.