Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PELAGOS

To Pelagos κερδίζει το πρώτο του αστέρι Michelin

 

Το μεσογειακό εστιατόριο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin. Ο σεφ Luca Piscazzi και η ομάδα του αποκτούν το πολυπόθητο αστέρι για το ανατρεπτικό εστιατόριο, μόλις έξι μήνες μετά το άνοιγμά του.

Μόλις έξι μήνες αφότου ο σεφ Luca Piscazzi καλωσόρισε τους πρώτους του επισκέπτες στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το δημιουργικό μεσογειακό fine dining εστιατόριο κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin στον Οδηγό Michelin Greece 2021.
Ο γεννημένος στη Ρώμη σεφ ήξερε ότι ήθελε να γίνει σεφ από τότε που θα βοηθούσε τη γιαγιά του στην κουζίνα σε τρυφερή ηλικία. Στα 19 του, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη γαστρονομία και ετοίμασε αμέσως τις βαλίτσες του για το Λονδίνο.
Αν και μπορεί να μην το ήξερε εκείνη την εποχή, ένα αστέρι Michelin ήταν πάντα στα χαρτιά για τον Piscazzi. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάσημα εστιατόρια υψηλού κύρους, από τη Ρώμη μέχρι το Χονγκ Κονγκ και από το Πεκίνο μέχρι το Λονδίνο. Στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, υπήρξε ο Head Chef της πρωτοποριακής Γαλλίδας σεφ Anne-Sophie Pic στο εστιατόριό της La Dame de Pic London. Μέρος του Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, κέρδισε δύο αστέρια Michelin κατά τη διάρκεια της θητείας του Piscazzi.
«Αφού ήμουν επικεφαλής του La Dame de Pic London για τέσσερα χρόνια, ένιωσα την έντονη επιθυμία να επικεντρωθώ στη δική μου κουζίνα και ταυτότητα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Όταν συζήτησα τις βλέψεις μου με τη Four Seasons, η εταιρεία μου πρόσφερε την ευκαιρία να κάνω ακριβώς αυτό στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και αποδέχτηκα με ενθουσιασμό την προσφορά τους».
Ο Piscazzi άρχισε να διαμορφώνει τo συναρπαστικό concept του Pelagos τον Απρίλιο του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown στην Ελλάδα.
«Εστιάζω στην καινοτόμο και βιώσιμη προβολή εποχιακών τοπικών προϊόντων από τη γη και ιδιαιτέρως τη θάλασσα που μας περιβάλλει. Δεν με ενδιαφέρει να εφαρμόζω τεχνικές απλώς για να εντυπωσιάζω. Για μένα, το πιο σημαντικό στοιχείο ενός πιάτου είναι η γεύση του», λέει.
Στις 13 Μαΐου, η ομάδα του Pelagos φιλοξένησε περήφανα τους πρώτους καλεσμένους της, παρουσιάζοντας το μοναδικό του brand αντισυμβατικής μεσογειακής γαστρονομίας σε συνδυασμό με τo εκλεπτυσμένo αλλά χαλαρό service για το οποίο είναι γνωστή η Four Seasons.
«Το Four Seasons της Αθήνας μου παρείχε τεράστια υποστήριξη τον περασμένο χρόνο σε αυτό το ταξίδι που έφερε τόσο λαμπρά αποτελέσματα», λέει ο Piscazzi και προσθέτει: «Το λανσάρισμα του Pelagos έχει αποδειχθεί το μεγαλύτερο πάθος μου μέχρι στιγμής, ένα project στο οποίο έχω εναποθέσει τα χρόνια εμπειρίας μου στο να προσφέρω αξέχαστες γευστικές εμπειρίες».
Ο Piscazzi υπογραμμίζει το γεγονός ότι το αστέρι Michelin ήταν αποτέλεσμα βαθιάς αφοσίωσης και συγκέντρωσης από την ομάδα της κουζίνας, αλλά και την ομάδα του service του Pelagos με επικεφαλής τον διευθυντή εστιατορίου Cedric Vinckier.
«Εδώ στο Pelagos, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της Ελλάδας ως ενός παγκοσμίου επιπέδου γαστρονομικό προορισμό με τα υψηλότερα επίπεδα service. «Για εμάς τώρα, the sky is the limit», καταλήγει ο Piscazzi.

Το Pelagos είναι ανοιχτό Τρίτη έως Σάββατο από τις 7:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.
Για κρατήσεις, καλέστε στο +30 21 0890 1190 ή στείλτε email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.