Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

DRINK PINK ROSE WINE EXTRAVAGANZA 2022

DRINK PINK ROSE WINE EXTRAVAGANZA 2022

Κυριακή 29 Μαΐου 2022, 11:00-18:00, Ζάππειο Μέγαρο

TA ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΗΤΕΙΑ

Κυριακή 29 Μαΐου 2022, 11:00-18:00, Ζάππειο Μέγαρο

Ανεπαίσθητα, ασυναίσθητα, «δολίως», υπογείως και ξαφνικά, τα ροζέ κρασιά γίνονται μόδα και στην Ελλάδα. Επιτέλους!
Γιατί αξίζει να τα ανακαλύψουν όλοι οι φίλοι του κρασιού.

Όπως και να τα πείτε, «ροζέ», «pink» ή «ερυθρωπά», είναι φρέσκα και ξεδιψαστικά, φρουτώδη και γοητευτικά, παιχνιδιάρικα και ευκολόπιοτα. Είναι τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία έχουν ξεπεράσει σε κατανάλωση τα λευκά κρασιά.

Σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza» που θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, 11:00-18:00, στο  Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί όπου περισσότερα από 200 ροζέ κρασιά θα δείξουν τη δύναμή τους, τη Pink Power!

Μία «Πλατεία Γευσιγνωσίας» στα ροζέ ντυμένη, φιλοξενεί  πάνω από 200 κρασιά, ελληνικά και ξένα, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε με το δικό σας ρυθμό και ανενόχλητα, χωρίς την παρουσία των παραγωγών τους, αλλά με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτά διαθέσιμες.
Το Drink Pink Rosé Wine Extravaganza ξεχωρίζει και ομαδοποιεί προς δοκιμή τα κρασιά του σε 5 μεγάλες γευστικές κατηγορίες (+ τα αφρώδη), διευκολύνοντας τους οινόφιλους κατά τη δοκιμή τους, αλλά και προτείνοντας ταίριασμα με διάφορα φαγητά.
1) Ελαφριά και φρέσκα ροζέ (πιο κοντά στα λευκά, όπου ανήκουν και τα περισσότερα
ανοιχτόχρωμα ροζέ),
2) Γεμάτα και πλούσια (πιο κοντά στα κόκκινα),
3) Φρουτώδη και απαλά
με μεστή γεύση,
4) Μυελώδη και φρουτώδη (με κάποια αίσθηση γλυκύτητας, που συχνά τα
κάνει πιο ελκυστικά και πιο ισορροπημένα), και
5) Γλυκά και φρουτώδη ροζέ.

Εισιτήριο 12 ευρώ (φοιτητικό 8 ευρώ), περιλαμβάνεται κατάλογος με τα κρασιά της εκδήλωσης και αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Δωρεάν είσοδο δικαιούνται μόνο οι δημοσιογράφοι και οι αγοραστές οίνου (από κάβες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ και άλλα σημεία λιανικής), με την προϋπόθεση απόδειξης της επαγγελματικής τους ιδιότητας και οι οινοποιοί (και τα στελέχη τους) των οποίων τα κρασιά συμμετέχουν στην εκδήλωση. Δεν ισχύει δωρεάν είσοδος για φοιτητές, εκπροσώπους φορέων, προμηθευτές αμπελοοινικού κλάδου, οινολόγους και άλλους εργαζόμενους σε οινοποιητικές ή άλλες επιχειρήσεις.