Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΟΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΡΟΣ 1ο@ ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2023

13-03-2023

ΟΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΡΟΣ 1ο@ ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2023

Τα ιδιαίτερα  κρασιά που δεν είναι ευρέως γνωστά και κάποια εξ αυτών σπάνια για το...

Περισσότερα
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2023

24-02-2023

ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2023

Η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο.

Περισσότερα
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ HORECA 2023

07-02-2023

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ HORECA 2023

Ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία και την εστίαση by Chef’s Club of Greece

Περισσότερα
ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

03-02-2023

ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Πάνω από 100 αποστάγματα στην έκθεση "Ελληνικό Απόσταγμα 2023"

Περισσότερα
BOONGA BOONGA ATHENS

27-01-2023

BOONGA BOONGA ATHENS

Το πρώτο Thailand Funky Restaurant στην Αθήνα!

Περισσότερα
COCKTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

26-01-2023

COCKTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

δέκα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό προς δοκιμή στην εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα»

Περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ | NEW ENTRY

Prev Next
ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ  | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΔΑΦΗ | ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Εκπλήσσσει με τη φινέτσα & τη  διάρκεια επίγευσης!

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ANHYDROUS 2021 ΡΟΖΕ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκρηκτικό με αίσθηση φρεσκάδας & φρουτώδους επίγευσης!

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

ROSE DE XΙΝΟΜΑVRΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

εκφραστικό, γεμάτο, με αρώματα μαρμελάδας, φράουλας καραμέλας και τομάτας

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

BARBATUS 2014 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

αρωματική μύτη, έντονες, στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση!

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΕΤΙΜΕΖΑΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΕΤΙΜΕΖΑΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ | μια διαφορετική συνταγή με το παραδοσιακό κατσικάκι,

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΙΕΚ PRAXIS  | Ένα αρνί φούρνου που  δεν έχει να...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

LA CHEF LEVI | ένα εστιατορικό επιδόρπιο διαφορετικό από όλα...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΑΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΑΜΟΥ

Μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή με μαστίχα, μαχλέπι κι αρώματα από...

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ

CHEF D' OEUVRE | Ζουμερό αρνάκι τυλιγμένο σε πεντανόστιμο αμπελόφυλλο.

ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΨΗΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ, ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΔΥΟΣΜΟΣ

ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΨΗΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ, ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΔΥΟΣΜΟΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

MAYAN COCINA NIKKEI ΕΓΚΑΙΝΙΑ

MAYAN COCINA NIKKEI OPENING

Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί στα εγκαίνια του νέου του χώρου!


Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στα εγκαίνια του νέου του χώρου στη Στοά Πεσμαζόγλου, (είσοδος από Πανεπιστημίου 39), την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου . Ο chef  Σταμάτης Τσίλιας ετοιμάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού  με ευφάνταστες, καινοτόμες γεύσεις που εναρμονίζονται με τον υψηλής αισθητικής χώρο του Mayan!!! Το Ιαπωνικό Gin Roku θα είναι εκεί και θα προσφέρει ένα Gin with tonic συνοδεία εδεσμάτων!

Η μπάρα του Mayan αποτελεί εμπειρία, διότι φιλοξενεί ακριβώς μπροστά της 10 πολυθρόνες και έτσι ο σεφ δημιουργεί και σερβίρει την ίδια στιγμή μπροστά μας, ενώ στη σκεπαστή αυλή υπάρχουν και τραπέζια.

O μικρός κατάλογος είναι στημένος με βάση την ιαπωνική – περουβιανή κουζίνα και θα αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Χρησιμοποιούνται εγχώρια ψάρια και θαλασσινά όπως λυθρίνια, μπαρμπούνια, γαρίδα γάμπαρη και άλλα, ανάλογα την εποχή, όλα χειροποίητα. Το σούσι του Mayan κινείται και αυτό στα πρότυπα της Nikkei κουζίνας.
mayan chef stamatis tsilias


Ο σεφ έχει δώσει μεγάλη βάση στις σάλτσες και στις μαρμελάδες, αλλά έχει δημιουργήσει ακόμα και το τυρί, το οποίο φτιάχνεται σε κενό αέρος και αποτελεί εμπειρία!
Η λίστα κρασιών περιέχει επιλογές τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον Ισπανικό και Χιλιανό αμπελώνα. Επίσης στον κατάλογο υπάρχουν και κάποια premium ποτά.

Στοά Πεσμαζόγλου, (είσοδος από Πανεπιστημίου 39)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103314349