Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

τι σας προτείνει ο οδηγός All-Restaurants...

...και αφού φωτογραφήσαμε και δοκιμάσαμε όσα αποστάγματα αντέχαμε στην έκθεση "Ελληνικό Απόσταγμα 2016" στο Ζάππειο σας προτείνουμε αυτά που μας ενθουσίασαν στη μύτη και στο στόμα, τα ιδιαίτερα, τα καινοτόμα και  αυτά που ξεχώρισαν για τον χαρακτήρα τους. Σας τα παρουσιάζουμε με τη σειρά που τα δοκιμάσαμε. Από την Γεωργία Μπαμπαράκου.


Το τσίπουρο Δεκαράκι, παίρνει 10' για τον ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα του απο την ποικιλία Μοσχάτου Τυρνάβου. Παράγεται από την οικογένεια Βασδαβάνου.

vasdavanos-dekaraki



Τσίπουρο Πνεύμα από Μαυροδάφνη από την Parparousi Winery. Με προσέγγιση που μοιάζει στην ιταλικήgrappa, το απόσταγμα αυτό παρουσιάζει πολυπλοκότητα, φινέτσα και ευγένεια.



Methexis, Απόσταγμα σταφυλής από Μοσχάτο του Κώστα Λαζαρίδη με αρώματα που θυμίζουν τριαντάφυλλο, λεμόνι και άνθη πορτοκαλιάς.

 

Κτήμα Μουσών, Τσίπουρο Ζαχαρία από στέμφυλα ροδίτη βιολογικής γεωργίας με πολύ ωραία μύτη και επίγευση.



Τσίπουρο των φίλων με έντονο χαρακτήρα που δεν ξεχνάς εύκολα,  για να το απολαύσεις παρέα με  φίλους ή για να την βρείς μόνος σου από στέμφυλα αγιωργίτικου, μοσχάτου και ροδίτη.Παράγεται απο την Λαφαζάνης Οινοποιητική.



Παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια και με  "Διπλό Χρυσό" μετάλλιο που απέσπασε  στο διεθνή διαγωνισμό TERRAVINO στο Ισραήλ , το Τσίπουρο Καρδάση από Μοσχάτο Αμβούργου δίνει  φίνα αρώματα, πλούσια γεύση, μακρά επίγευση. Δοκιμάζοντας το θα νιώσετε αρώματα ώριμων φρούτων, βανίλιας, καραμέλας και σοκολάτας. Ένα απόσταγμα για ξεχωριστές περιστάσεις από την ποτοποιία - αποσταγματοποιία Καρδάση.

Μανιφέστο, παλαιωμένο 18 μήνες τσίπουρο απο την Θεσσαλία του Αποστολάκη. Απαλή καραμελένια απόχρωση, με σύνθετο αρωματικό μπουκέτο, όπου τα φρέσκα αρώματα της πρώτης ύλης, όπως κίτρινα φρούτα και τριαντάφυλλα, πλαισιώνονται από νότες ωριμότητας.



Παλαιωμένο τσίπουρο Κατσάρου σε εντυπωσιακό μπουκάλι, που παράγεται ίσως  στο παλαιότερο αποστακτήριο του κόσμου.



Διαφορετικότητα στη γεύση από το Στίγμα το  τσίπουρο Τυρνάβου που εμπεριέχει στίγματα κρόκου.

 

Μην παραλείψεις στη λίστα σου να έχεις τους θησαυρούς της αποστακτικής κουλτούρας, είτε Απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή από μοσχάτο Αμβούργο, είτε απόσταγμα σταφυλιού από  Ξινόμαυρο. Πρόσφερέ το στους φίλους σου και όλοι θα καταλάβουν οτι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Και φυσικά ένα ποτηράκι Dark Cave θα αποζημιώσει τους ιδιαίτερα απαιτητικούς. Η διαδικασία της ωρίμανσης γίνεται σε προσεκτικά επιλεγμένα γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια, όπου προηγουμένως έχουν παλαιώσει ερυθροί και Vinsanto οίνοι, για τουλάχιστον 5 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα απόσταγμα με εύρος από μελωμένα ποικιλιακά αρώματα, όπως αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, πικάντικα αρώματα όπως βανίλια, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο, σε συνδυασμό με ένα ρωμαλέο αλλά μαλακό σώμα, απαλό τελείωμα και φινετσάτη αρωματική επίγευση.

Από την εταιρεία Μαυράκη, δοκιμάσαμε και προτείνουμε την  ιδιαίτερη Μαστίχα του και το εκλεκτό λικέρ Τσίπουρο με ρόδι...



Tο θέλεις σαν aperitif ή digestif, ελαφρά παγωμένο ή σε coctail; ίσως και να το συνόδευες με σοκολάτα και μελομένα γλυκά ή ακόμα και με φρούτα. Δεν είναι άλλο απο την φατουράδα Φί, μέσα απο την οποία αναδυκνύονται αρώματα φρεσκοκομμένων περγαμόντων, εσπεριδοειδών και κανέλας σε μια επίγευση που σφραγίζει την ποιότητα της απόλαυσης.


Ό,τι πιο φρέσκο από τις ελληνικές θάλασσες, οι έμπειροι σεφ απο το εστιατόριο Ψαράδες ετοίμασαν επί τόπου μπουκίτσες από κρύα πιάτα ψαριών και θαλασσινών που ταίριαξαν εξαιρετικά με τα ελληνικά αποστάγματα.



Πως θα συνοδεύσετε ένα πλατό τυριών και αλλαντικών για να εντυπωσιάσετε; Πως θα ανεβάσετε γευστικά ένα ταπεινό γιαουρτάκι; και τέλος πως μικρές μπουκίτσες ψωμιού μπορούν να γίνουν γκουρμεδίστικα welcome σε ένα γεύμα;
Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα προόντα της Πυλιακής γής. Must εκείνο το βαζάκι με τα αποξηραμένα σύκα σε σιρόπι Brandy και το άλειμμα μαύρου σκόρδου με πετιμέζι και ελληνικό καφέ...