Εκτύπωση

ΣΟΥΡΚΙ

FEYROUZ | FINE street food DELIVERY

σε ζυμάρι ολικής αλέσεως με συριακό ανθότυρο και μπαχαρικά

FEYROUZ | FINE street food DELIVERY

Το Feyrouz στο κέντρο της Αθήνας συνδέεται άρρηκτα με την πολυπολιτισμικότητα. Οι βαθιές ρίζες του βρίσκονται στην βαλκανικότητα του φαγητού της Κωνσταντινούπολης και στην πνευματικότητα της λεβαντίνικης παράδοσης.
Η κουζίνα είναι επινοητική, σύγχρονη και φαντασιακή. Εμπνέεται και εξερευνά τη γαστρονομική συνύπαρξη Ανατολής και Δύσης, δημιουργώντας έτσι το δικό της χαρμάνι γεύσεων.
Οι  σαλάτες τους από έξυπνους συνδυασμός λαχανικών και μυρουδικών, με πρωταγωνίστρια τη μολάσσα ροδιού είναι φανταστικές. Πεινιρλί, Λεχματζουν, χορτοφαγικές πίτες και προζυμωμένες φωλιές ολικής αλέσεως, με  φυσικό προζύμι μακράς ωρίμανσης και πλούσια γέμιση με διάφορα υλικά θα σας ενθουσιάσουν.
Δοκιμάστε το  Σούρκι, πεϊνιρλί, σε ζυμάρι ολικής αλέσεως με συριακό ανθότυρο, μπαχαρικά, ντοµάτα, πιπεριά Φλωρίνης και µαυροσούσαµο ή το Ναζίκ Μπαϊλντί με πιπεράτο µείγµα από µελιτζάνες φακές, ρεβίθια, αγριοκύµινο και ξερό κόλιανδρο. Για τους Vegan η κατάλληλη επιλογή είναι το Ακροβασία με  παντζάρι, µπρόκολο, κουνουπίδι, λιαστή ντοµάτα και κάπαρη που σερβίρεται µε χειροποίητο hummus αβοκάντο(αναποφλοίωτα αλεσµένα ρεβύθια µε ταχίνι, πουρέ αβοκάντο, τριµµένο καρύδι, αγριοκύµινο και µυρουδικά)  και τριµµένο καρύδι.

Καρόρη 23 και Αγάθωνος 1, Αθήνα
 

call 2130318060