Εκτύπωση

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΓΟΠΟΥΛΟΣ  | καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

gogopoulos700

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ ALL-RESTAURANTS.GR

Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE τα τελευταία 10 χρόνια και παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτικός σεφ σε πολυτελείς βίλες και κατοικίες.

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος τεχνικός μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Επίσης, κατέχει τον τίτλο σπουδών του προγράμματος LE MONDE - FERRANDI Advanced Professional Diploma in Culinary Arts και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Συμμετέχει με ενεργό ρόλο ως εισηγητής και βοηθός εισηγητή σε όλους τους κύκλους σεμιναρίων, καθώς και στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE για περισσότερο από 11 χρόνια.
Ανήκει στη συγγραφική ομάδα του βιβλίου για μάγειρες.

Έχει εργαστεί στα ξενοδοχεία Grande Bretagne, Astir Palace, Hilton Rhodes, σε εστιατόρια, catering, πολυτελείς θαλαμηγούς καθώς και στην τηλεοπτική εκπομπή ≪Κυριακάτικο τραπέζι≫ της ΝΕΤ.
 
Η συνεχής ενασχόληση με τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις από διοικητική και συμβουλευτική θέση, του έχει δώσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να υποστηρίζει την πλήρη λειτουργία μιας αντίστοιχης επιχείρησης.