SUNSET

SUNSET HYDRA

2η θέση στα εστιατόρια με την καλύτερη θέα σε όλο τον κόσμο (ABC News)

SUNSET ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

Προστατευμένο από τα τείχη της πόλης, και υπερασπιζόμενο από τα παλιά κανόνια, το Sunset Restaurant κατέχει το πιο ωραίο σημείο της Ύδρας. Δεν είναι τυχαίο φυσικά που επιλέγεται να φιλοξενεί εκατοντάδες γάμους ετησίως, καθώς το ειδυλλιακό μέρος το καθιστά κατάλληλο για την «μεγάλη μέρα» πολλών ζευγαριών. 

Επενδύοντας στις αισθήσεις και δίνοντας άρωμα Ελλάδας -με ένα μικρό twist- η υψηλή γαστρονομία επιμελημένη από τον executive chef Γιώργο Γκορίδη προσφέρει εκλεκτές γεύσεις και μοναδικά πιάτα, με φόντο ένα από τα πιο εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας, δομώντας μια άρτια Mediterranean dining παράσταση. Κατέχοντας την δεύτερη θέση στα εστιατόρια με καλύτερη θέα σε όλο τον κόσμο (ABC News), και βραβευβμένο ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, το Sunset υπόσχεται μια εμπειρία αξέχαστη σε όποιον περάσει το κατώφλι του.

sunset food

Τα δυνατά πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κάποιος ερχόμενος στο εστιατόριο, πέραν φυσικά των ολόφρεκων ψαριών που αλιεύονται καθημερινά, είναι:

  • Σεβίτσε από λαβράκι, μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών
  • Μπριζολάκια μαύρου χοίρου Γαλλικής κοπής με πουρέ γλυκοπατάτας
  • Τριλογία σοκολάτας με crumble αμυγδάλου και παγωτό αμυγδαλωτό Ύδρας

Ανοιχτό καθημερινά από το πρωί

Στοιχεία επικοινωνίας: 00306948524537, 0030 2298052067

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: https://www.facebook.com/sunsethydra/ Instagram 

https://www.instagram.com/

Website: https://www.sunsethydra.com/en/home/